Published On: Čet, kol 29th, 2013

Pred očima obitelji pogubljena bivša cura Kim Jong Una – zbog pornića!

Bivša djevojka Izvrsnog vođe Kim Jong Una pogubljena je zajedno s još 11 osoba pred streljačkim vodom 20. kolovoza. Iz kineskih se izvora doznaje kako je pjevačica Hyon Song-wol uhićena zajedno s voditeljem orkestra u kojem je pjevala zbog kršenja sjevernokorejskog zakona o pornografiji te su oboje pogubljeni tri dana nakon uhićenja, piše Chosun.com.

Svih dvanaest pogubljenih bili su članovi orkestra Unhasu te pjevači, plesači i glazbenici benda Wangjaesan Light Music, a optuženi su za snimanje seksa i prodavanje tih snimaka.

Kim Jong Un upoznao je Hyon Song-wol prije 10 godina, no otac Izvrsnog vođe naredio mu je da prekine vezu s njom te se ona kasnije udala za vojnika. Otada se tu i tamo šuškalo kako su njih dvoje i dalje u tajnoj vezi. Priča postaje još interesantnija uzme li se u obzir da je i Kimova sadašnja supruga Ri Sol-ju nekada također bila članica orkestra Unhasu.

Svih 12 umjetnika pogubljeno strojnicama pred očima svojih kolega i članova obitelji. Obitelji pogubljenih poslane su u logore.