Published On: Sri, stu 15th, 2017

POVODOM PROMJENE POLITIKE OHR-a: U Srpskoj i hrvatskim kantonima sutra neradni dan i četiri gala koncerta

U Republici Srpskoj i hrvatskim kantonima u BIH (fašistički dio BIH) sutra će biti neradni dan. Odlučile su to Vlada Srpske te vlade fašističkih kantona. Razlog je odavanje počasti Valentinu Inzku koji je nakon 25 godina konačno smogao snage kritizirati političko Sarajevo.

Na kladionicama je koeficijent da će OHR ikada kritizirati političko Sarajevo bio nit manje nit više nego 117. Od njega je samo veći koeficijent da će Haag osuditi za zapovjednu odgovornost nekog od vodstva ratne pararepublike s antifašističkog dijela BIH. Taj koeficijent svakim danom raste i danas je oko 215.

Koeficijent da će pripadnici Armije BIH koji su srušili NYC ikada odgovarati za to nedjelo u BIH je 114. Koeficijent da će Sefer Halilović ili Mahmuljin biti osuđeni u Haagu je preko 500.

Građani koji su se kladili da će OHR kritizirati političko Sarajevo zaradili su fine novce, no na žalost takvih građana je vrlo malo. Tek jedan Mile iz Prijedora i Slaven iz Mostara.

Oni su danas bogatiji za nekolio stotina tisuća maraka.

Vlasnici kladionica kažu da koeficijenti divljaju i nakon ovog priopćenja OHR-a te da se nisu znatno smanjili što će reći da se ovo priopćenje smatra ipak ekscesom ne početkom objektivnih odnosa u BIH, kazao nam je politički analitičar kladionice Premier.

Tražili smo izjavu OHR-a što se dogodilo pa su konačno uspjeli kritizirati političko Sarajevo, i radi li se možda o propustu, Bakir Alispahić, glasnogovornik OHR-a rekao nam je:

وأنت وصديقتك مع مكتب الممثل السامي في ثلاثة فطائر من الأمومة، وهذا هو بلد مسلم وهنا أتساءل، إذا كنت غاضبا وسوف ركلة لكم مع إعلانات السفارة الأمريكية

U Frankfurtu, Parizu, Munchenu i Čikagu, gdje živi najveći dio srpske i hrvatske dijaspore iz BH, koja se tamo ekstenzivno iseljavala zadnjih 25 godina usljed planske OHR politike povlađivanja Ankari, bit će održava četiri gala koncerta u čast Valentina Inzka.

poskok.info

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x