Published On: Thu, Jul 20th, 2017
#3rd | By Desk

POSUŠJE: Otvorena prva dm trgovina

Posušje, 20.07.2017. – Lider na drogerijskom tržištu BiH, kompanija dm, danas je u Posušju otvorila svoju trgovinu o ovom gradu. Sada prodajna mreža dm-a u BiH broji 67 trgovina u 39 gradov. Novootvoreni, moderno opremljen, prodajni prostor , površine 340 m nalazi se u ulici Katarine Zrinske 2 i nudi bogat asortiman proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih brendova. Na usluzi svim posjetiteljima je četvero zaposlenika.dm posušje

 

“Otvaranjem ove dm trgovine željeli smo biti bliže našim kupcima u Posušju i okolini koji su veliki interes za našim dolaskom pokazali brojnim upitima. Nadamo se da će uživati u jedinstvenom doživljaju kupovine kojeg nudimo, bogatoj drogerijskoj ponudi te u brojnim ostalim dm pogodnostima. Ovom prilikom posebno ističem prednosti kupovine u okviru našeg cjenovnog koncepota UVIJEKPOVOLJNO, gdje nudimo više od 2000 proizvoda po sniženoj cijeni najmanje četiri mjeseca”, izjavio je Ante Milićević, regionalni menadžer dm-a.

 

pos 2

Donacija za Udrugu osoba s invaliditetom općine Posušje

 

 

Načelnik Posušja, Branko Bago, prisustvovao je otvorenju prve dm trgovine u ovo općini, podržavši tako njen službeni početak rada. I ovaj poslovni uspjeh, proširenje prodajnih kapaciteta, vrtka dm odlučila je podijeliti s lokalnom zajednicom te je Udruzi osoba s invaliditetom općine Posušje uručena donacija od 3 000 KM. Predsjednici Udruge, Anki Miličević, ček su uručili načelnik općine, Branko Bago i regionalni menadžer dm-a, Ante Miličević.

 

dm posušje 2

Svojim prvim posjetiteljima u Posušju dm je danas priredio sjajnu zabavu i posebne pogodnosti. Za svaku kupovinu u iznosu većem od 30 KM, odrasli su stjecali pravo sudjelovanja u nagradnoj igri “kolo sreće” i  osvajali su vrijedne poklone, dok su najmlađe zabavljali klaun, maskote iz crtanih filmova i animatori za oslikavanje lica.

No, sjajna ponuda nastavlja se i dalje. Povodom proširenja prodajne mreže, dm je kupcima u Posušju i u narednom periodu osigurao posebne pogodnosti. Tako ih u ovom novootvorenom prodajnom objektu od 20.07 do 22.07 očekuje popust od 15% na ukupnu kupovinu. Svi kupci pozvani su da  do 27.07.2017 sudjeluju i u nagradnoj igri te osvoje vrijedne nagrade, kao što su perilica za pranje i sušenje rublja, Nutribullet i 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 km.

 

Radno vrijeme trgovine u Posušju je od ponedjeljka do subote od 9h do 21h, dok je nedjelja kao i blagdani neradni dan,