Published On: Pet, sij 22nd, 2021
#3rd | By Desk

POSUŠJE: Ostavio upaljen automobil ispred banke, kad se vratio nije ga više bilo

Osobni automobil ukraden je u srijedu u središtu Posušja, a već istog dana pronađen je i automobil i lopov.

Kako je tek u petak objavila Uprava policije MUP-a ŽZH, 20. siječnja u 14:00 sati 19-godišnjak iz Posušja prijavio je policiji da mu je tog dana u 13:20 sati ispred banke u Ulici fra Grge Martiće ukraden automobil Volkswagen Golf 4. MUP navodi da je mladić nakratko izašao iz vozila i ušao u banku ostavivši motor vozila u radu, a kada je izašao vidio je da je netko odvezao vozilo.

– Postupajući po zaprimljenoj prijavi policijski službenici poduzeli su niz mjera i radnji, a tijekom dana navedeno vozilo pronađeno je, s vidljivim oštećenjima i bez registarskih oznaka, na lokalitetu Tomilje u mjestu Gradac, općina Posušje, nakon čega je isto specijalnim vozilom ‘pauk’ prevezeno u krug Policijske uprave Posušje, navode iz policije.

Slobode je lišen Š.J. (29) iz Posušja i nad njim je izvršena kriminalistička kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisano kazneno djelo.

Po kompletiranju predmeta PU Posušje podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv Š.J. (29) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Oduzimanje tuđe pokretnine iz čl. 291. KZ-a FBiH u stjecaju s kaznenim djelom Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. KZ-a FBiH, objavila je Uprava policije MUP-a ŽZH.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>