Published On: Uto, srp 2nd, 2019

Policajac u Srbiji mjesecima silovao 13-godišnju prijateljicu svog sina

Policajac V.Ž., iz Policijske stanice u Mionici, uhićen je i određen mu je pritvor do 30 dana jer je osumnjičen da je silovao trinaestogodišnju djevojčicu, prijateljicu njegovog sina, doznaje Blic.

Osumnjičen je da je od ožujka pa do uhićenja, koristeći nezrelost djevojčice, s njom stupio u kontakt, a zatim počinio nedopuštene spolne radnje.

“Riječ je o muškarcu u četrdesetim godinama, koji je i sam otac troje maloljetne djece, od kojih je jedno školski kolega 13-godišnje djevojčice koju je silovao. Policajac se tereti da je koristeći emocionalnu nezrelost maloljetnice najprije s njom stupio u kontakt i ’emotivnu’ vezu, a zatim nad njom izvršio nedopuštene spolne radnje”, navodi izvor istrage za Blic.

Slao joj poruke na Facebook

Prema prvim saznanjima, policajac je upravo činjenicu da je djevojčica školska prijateljica njegova djeteta iskoristio da joj se približi, dozna njezine obiteljske prilike i stekne njezino povjerenje, najprije putem poruka koje su razmjenjivali na društvenim mrežama, a onda i osobno.

Automobilom ju je u večernjim satima vozio na skrovita mjesta u okolici Mionice gdje ju je silovao.

Sve se otkrilo kada je njezina majka primijetila da se djevojčica čudno ponaša. U mobitelu djevojčice pronašla je i eksplicitne poruke pa je sve prijavila policiji./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare