Published On: Uto, ožu 4th, 2014

U POVODU GOSTOVANJA POPULARNOG AUSTRALSKOG PJEVAČA USTAŠKIH PJESAMA: Pismo za Jasmilu Ž.

 Poštovana Jasmila,

obraćam se Vama, kao najpoznatijoj dočekuši gostiju u Bosni i HERCEGOVINI, u neznanju da ste reagirali na informaciju kako će poznati australijski pjevač ustaških pjesama dana 7.3.2014. godine doći u Mostar, u Hercegovini (ne u Bosni), gdje su, kao što i sami kažete počinjeni veliki ratni zločini u proteklom ratu (Trusina, Doljani, Stipića livade, dolina Neretvice, Konjic, muzej u Jablanici, Bijelo Polje, objekti SDK i 4.OŠ u Mostar…..), kao i na Valentinovo 1945. godine kada su „osloboditelji“ priredili bacanje sa Staroga mosta u Mostaru svakoga tko ne pripada „naprednoj inteligenciji“, te održati predavanje, nama građanima i Hercegovine i Bosne na temu kako nam može pomoći u opstanku naše cjelovite domovine.

Vjerujemo da će Vam i kao dokazanoj antifašistkinji zasmetati njegov obilazak povrijeđene ruke Josipa Milića, čovjeka koji je svojedobno protestirao protiv povratka imena Trgu žrtava Fašizma u Zagebu gdje je skupa sa Fra Vjekoslavom Lasićem, velikim fanom Ante Pavelića, sudjelovao u fizičkim napadaima na g. Zorana Pusića.

 

Cijeneći Vaš doprinos u nanošenju štete i otimanju proračunskih sredstava zemlje iz koje nam dolazi gost, koji je uzgred budi rečeno, bio predsjednik zakonodavne vlasti u toj državi u početku i cijelo vrijeme trajanja hrvatsko-bošnjačkog sukoba u BiH, a sada nam donosi ribu umjesto ribolovne opreme i to upravo na  prostor Hercegovine gdje su izvršeni ratni zločini na gore spomenutim lokacijama, očekujem od Vas da će te ga počastiti kratkim pozdravom koji upućujete i ostalim gostima koji dolaze u našu domovinu.

 

Srdačan pozdrav od pripadnika Hrvatskog vijeća obrane Herceg-Bosne – istinskih branitelja Bosne i Hercegovine


uskrs ephzhb