Published On: Pon, lis 3rd, 2016

PISMO STOČANINA: Oca mu je iz logora spasio HDZ, okupio je šljam oko sebe, provodi nasilje, huška, uništava i ovo malo suživota…


Na redakcijski mail dobili smo dosta oštro intonirano pismo građanina Stoca koje se bavi likom i djelom Salmira Kaplana. Pismo objavljujemo bez korekcija. Stavovi izrečeni u njemu nisu nužmo stavovi redakcije no kako je Stolac trenutno top tema odlučili smo se objaviti cjeloviti tekst kao autentičan prikaz emocije nekog iz Stoca nakon Kaplanova pohoda.
Salmir Kaplan zadnjih mjeseci neprestano izjavljuje u medijima kako HDZ BiH Stoac ponovo uvodi teror iz 1993. godine u Stolac i kako samo što ne vodi muslimane u logore. Ali postoji istina za koju samo Stolac zna, a vrijeme je da i svi ostali saznaju što je HDZ BiH Stolac, a tko je Salmir Kaplan. HDZ-ovci iz Stoca su 1993.godine izvukli Salku Kaplana, oca Salmira Kaplana, sa njegovom kompanijom, i spasili ga od logora.
A naravno to nije sve. Ti HDZ-ovci su gospodinu Salki Kaplanu pomogli i financijski, te dok je bošnjački narod u Stocu bio u logoru, gospodin Salko Kaplan je bućkao svoje nogice na plažama Makarske rivijere. Odmah pri povratku u Stolac, gospodin Salko Kaplan dobio je posao u državnoj instituciji u Stocu, a naravno zaposlili su ga HDZ-ovci BiH. A što gospodin Salmir Kaplan radi svojim sugrađanima, ako se uopće može i nazvati gospodinom?
U ovom gradu terora nad bošnjačkim narodom NEMA!Jedine žrtve nad kojima se izvodi nasilje su Hrvati!
Dok je jučer gospodin Salmir Kaplan, koji je do jučer bio kandidat za gradonačenika Stoca, izvršavao fizičko nasilje na biračkim mjestima, njegov kolega Demir Mahmutčehajić je stajao tik uz njega i bio mu moralna podrška, a gospodin Nermin Bise koji je ujedno glavni urednik portala 24 sata info, cijelo nasilničko djelovanja Kaplana i kompanije je snimao svojim mobilnim telefonom. Do jučer je svako pola sata na svome portalu objavljivao članke koji su ocrnjivali Hrvate, zašto jučer onda nije objavio taj video da se pokaže tko su i što su zapravo.
Kaplan i njegovo društvo su u Stocu okupili najveći stolački i mostarski šljam. Narkomani i alkoholičari, te višestruki prekršitelji zakona su sa kapuljačama upadala na biračka mjesta u Stocu i krali glasačke kutije i glasački materijal. Što mislite kako je bilo djeci, to jest omladini koji su tu bili kao promatrači i koji su se prepali? Nitko nije znao što se događa… Vlasnik caffe slastičarne Čaršija u Stocu zvan Beredža je predvodio taj šljam koji je krao glasačke kutije i materijale na biračkim mjestima, a do sada je živio od torta koje su Hrvati u njega naručivali za krštenja, krizme i pričesti.
Samo pogledajte što se sve radi u Stocu!
U nastavku su linkovi svih web portala koji su u prošlosti opisivali gospodina Salmira Kaplana. Da je gospodin Salmir Kaplan čovjek kakav se prikazuje vjerojatno sa funkcije federalnog ministra ne bi spao da se kandidira za gradonačelnika općine Stolac. Očito su se njegovi nadležni iz Sarajeva na ovaj način pokušali riješiti Kaplana. Da je toliko pametan napredovao bi više od prijašnje funkcije a ne došap u Stolac da pravi smrad.
U nastavku imate dokaze kako je i u povijesti Kaplan imao izljeve bijesa i fizičkog nasilja. Nadam se da ćete uvažiti ovaj tekst i da će te stanje u Stocu prikazati onakvim kakvo zapravo jest. Jedine žrtve su Hrvati koji se bore da opstanu u ovom gradu i u ovoj državi.

ba.n1info.com/a96080/Vijesti/Vijesti/Pogledajte-kako-Salmir-Kaplan-divlja-svojim-terencem.html

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>