Published On: Sat, Aug 12th, 2017

Petero poginulih u stravičnoj nesreći: Stradalo i dvoje djece

Na obitelj koja se u Njemačkoj vraćala s izleta naletio je kamion za odvoz smeća i potpuno smrskao automobil. Među petero poginulih su i mala curica te beba stara nekoliko tjedana

Tragična prometna nesreća u petak je zavila Njemačku u crno. U sudaru s kamionom za smeće poginula je peteročlana obitelj, a među njima i dvoje male djece.

Na obitelj koja se vraćala s izleta u blagom zavoju između Nagolda i Mötzingena naletio je kamion i potpuno smrskao automobil. U njemu su bili supružnici (22, 25) s kćeri (2) i dječačićem starim nekoliko tjedana, a poginula je i ženina sestra (17).

A still image taken from a video shows firefighters at a garbage truck which tipped over and landed on a car in Nagold | Autor: REUTERS TV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: REUTERS TV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Kako prenosi FAZ, vozač kamiona rekao je da je imao problema s kočnicama i da nije mogao usporiti. Kako cesta ima i blagi pad, kamion je dodatno ubrzao te je kamion naletio na automobil i prevrnuo se. Kako navode iz policije, putnici nisu imali nikakve šanse u smrskanom vozilu. Skoro sat i pol nakon nesreće, dizalicom su podigli kamion sa automobila.

 Vozač (54) i suvozač (26) iz kamiona lakše su ozlijeđeni.
Accident with garbage truck | Autor: Dettenmeyer/DPA/PIXSELL