Published On: Čet, stu 1st, 2018

Pernar ponudio sučeljavanje fra Mariju Knezoviću, on mu brutalno odgovorio

Nakon što je fra Mario Knezović komentirao video koji je Pernar snimio o Katoličkoj crkvi te objavio na Facebooku da mu nudi besplatne sate vjeronauka, Pernar je uzvratio fra Mariu pozivom na ‘sučeljavanje’. Fra Mario je odgovorio sljedeće:

“Vidim, Ivan Pernar me pozvao na sučeljavanje o pitanjima vjere, Crkve, moralnih pitanja itd. Bar se ja kamera i sučeljavanja ne bojim jer sam, osim filozofsko-teološke izobrazbe i medijskog angažmana, doktorirao komunikacijsko-informacijske znanosti.

Ali Ivan Pernar mora, uz sve uvažavanje, shvatiti da bi bilo neprimjereno da ja npr. ulazim u debatu i sučeljavanje o temi kvantne fizike s Davorom Pavunom, jer sam ja laik u tom području. Isto tako je neprimjereno da Ivan Pernar bude u sučeljavanju sa mnom iz područja teologije, vjere i fundamentalnih pitanja.”

“Samo se iste, ili barem slične, kompetencije mogu suočavati o bitnim stvarima koje se hrane znanjem, a ne špekulacijama. Ja znam isto onoliko o kvantnoj fizici koliko i Pernar o vjeri. Ivan je očito navikao da u Saboru može govoriti o svemu i svačemu sa znanjem i bez znanja, pa misli da se tako može svugdje.

Ivane, ne ide to tako. Gušt sučeljavanja Vam neću priuštiti jer biste Vi tako samo gradili populizam. Tko ima uši neka čuje”, napisao je fra Knezović u svojoj objavi na Facebooku, prenosi kamenjar.com

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare