Published On: Čet, kol 9th, 2018

PDP odgovorio Dodiku na navode o “otimici kamiona”

PDP je ocijenio da je izjava Milorada Dodika za RTRS da opozicija planira oteti kamione sa glasačkim listićima njegova “najveća glupost do sada”.

“Milorad Dodik je svjestan da je Banja Luka odlučila da na izborima kaže ‘Dosta! SNSD-u i zato je jučer plasirao najveću glupost do sada, kako oporba planira oteti kamione s glasačkim listićima i dovesti do poništenja izbora u našem gradu. Gradski odbor PDP Banja Luka poručuje građanima Banjaluke da budu potpuno mirni, da ne obraćaju pažnju na SNSD-ove izmišljotine, kojih će biti još mnogo do listopada i da bez straha izađu na izbore”, navodi sa u priopćenju PDP Banjaluka.

Dodik je rekao da u Banjaluku dolazi 50 kamiona izbornog materijala za banjalučku regiju i da je plan da oni budu oteti.

“Oni imaju namjeru oteti te kamione, dovoljno je da jedan zauzmu. Ako to ne uspiju, onda će 6. listopada, dan pred izbore, izaći na miting da nešto govore politički, a onda će stranci u Sarajevu reći da je to narušavanje izborne tišine, poništavaju se izbori u Banjaluci i samo se Banjaluka pravi slučajem”, kazao je Dodik u srijedu, za RTRS.

Iz ove stranke poručuju da oporba neće praviti nikakve mitinge za vrijeme trajanja izborne šutnje, prenosi N1.

“A kad je u pitanju otimanje kamiona u Banjaluci i oružane pljačke na putevima, tim poslom su se do sada uglavnom bavili pojedini pripadnici MUP-a, koji su i dalje na slobodi”, poručuju iz PDP-a.

“Gradski odbor PDP s gađenjem osuđuje jučerašnje izjave Milorada Dodika, u kojima vrijeđa oca ubijenog Davida Dragičevića, brojeći djecu na komad i sipajući so na ranu čovjeku koji je izgubio dijete”, navodi se u priopćenju PDP Banjaluka.

U obavijesti medijima stoji i to da “tisuće službenika u republičkim institucijama i gradskoj administraciji se sprema da, uprkos neviđenom pritisku, prekine agoniju SNSD-ove tiranije u Banjaluci i zato je Dodikova nervoza ogromna, a njegovi nastupi više ne sadrže ni minimum ljudskosti”./HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x