Published On: Sri, ožu 13th, 2013

PAVELIĆ: Drug Zvonko kaki, u Širokom sam, u uredu HSP-a i toplo mi je tamo

Ante Pavelić, fašistički vođa marionetske poludržave NDH koja je nastala nacionalnom izdajom Dalmacije, u vrijeme Trećeg Reicha,  zločinac  iz sredine prošlog stoljeća posljedice čijeg životopisa Hrvati i danas trpe,  javio nam se putem web servisa crazydadfascists.com s demantom na tvrdnje Zvonka Jurišića kako on Pavelić, niti njegove biste i fotografije nikada nisu bili u uredima HSP-a. “Ja sam u srcima svih pravaša, i to je ono najbitnije, oni me se nikad nisu odrekli, barem ne od Bradine naniže, gore malo sjevernije zamuckuju, što im ne služi na čast,   a da nisam u uredu HSP-a Široki Brijeg, je najbezočnija laž koju iznose raznorazni predsjednici omladina”. Pored pravaša u srcima sam mnogo muslimana u SDA-u  i zahvaan sam im na tome. Kao  dokaz moje tvrdnje  dostavljam i video isječak koji sam jutros snimio na povratku iz kladionice… 

Sporna izjava Jurišić Zvonkudina za FACE TV:

E sad budući da je Zvonkudin najavio bogatu nagradu onome tko dokaže kako je Pavelić ipak u uredima HSP-a, bilo bi lijepo da taj “bogati” iznos uplate na račun malog Andija ilitaj novac  vrateu  proračun ZHŽ-a odakle su ga i jamili, budući da to ionako nisu pravaške pare. Uplata može i u turskim lirama.
A bilo bi konačno i vrijeme   da pravosudni organi u ovoj zemlji neki klinac i  rade. Naime, rad fašističkim strankama u BIH je zabranjen pa bi Sud u Širokom Brijegu, budući da onaj sarajevski štiti fašiste, trebao pokazati svoje europsko lice. Pod uvjetom da slučaj ne vodi Zvonkin džepni tužitelj Naletilić.
Inače ako ne reagiraju, Zvonki se loše piše, jer bi mogao biti žrtva Helsinškog odbora, Transparency Internationala, CCI-a, Valentina Inzka, GARIWA , Svetlane Broz i velikog antifašiste koji voli fašizirati sve koji ne misle kao on – Amera Bahtyara te  ostale družine za lov na neonaciste.
Znamo da su oni naime beskrupulozni kad je u pitanju koketiranje s fašizmom ili čak  direktno uzdizanje fašiszma.
A budući da fašizam HSP-a više ne služi projektu Platforme nema razloga da konačno ova NVO mafija ne radi svoj deklarativni posao.
Inače , ukoliko prešute i ovo, nek paradni “antifašisti”  šute onda zauvijek.
poskok.info