Published On: Thu, Dec 19th, 2013

PARLAMENTARIZAM U SRBA: Cvijan psovao majku Vučiću!

Potpredsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović je rekao da je, po završetku sjednice predsjedništva stranke, izlazeći iz sale, član predsjedništva Vladimir Cvijan “opsovao majku” lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću, ali da se sve završilo “mirno i prisebno”.

Vladimir Cvijan je, izgleda, postao pravi mali zloćko u redovima naprednjaka (Foto: Arhiva)

“Predsjednik stranke tražio je da mu se (Cvijanu) ništa ne desi i da mu se nitko ni ne obrati. On je u miru izašao iz sale”, rekao je Stefanović.

 
Stefanović je dodao da to dokazuje neistinitost Cvijanovih tvrdnji da mu se prijeti, i da je upravo obrnuto, kao i da je predsjednik stranke Aleksandar Vučić pokazao apsolutnu toleranciju i pribranost.

 

Vučić još nema protukandidata za lidera SNS

Stefanović je ujedno izjavio i da je predsjednik stranke Aleksandar Vučić jedini kandidat za prvog čovjeka naprednjaka na stranačkim izborima, zakazanim za 25.januar. Prema Stefanovićev riječima Vučić za sada ima pordršku 128 od ukupno 183 lokalna odbora.

 
Stefanović je rekao da je na sjednici predsjedništva službeno potvrđeno da će stranački izbori biti 25. siječnja. Član predsjedništva SNS Vladimir Cvijan ranije je najavio da će biti protukandidat Aleksandru Vučiću. Stefanović je podsjetio da je 1.siječnja rok za podnošenje kandidature.