Utorak, 16 srpnja, 2024

OTRKIVA SE BUGOJANSKA TAJNA: Konačno se pojavio Pokajnik i progovorio o nestanku bugojanskih Hrvata

Must Read
Narednih dana saznat će se je li na pomolu razotkrivanje jedne od najvećih tajni u Bosni i Hercegovini ili tek još jedna u nizu manipulacija.

Pojavio se naime pokajnik koji je nakon 22 godine šutne progovorio o nestanku dvadesetak bugojanskih Hrvata. Narednih dana saznat će se je li na pomolu razotkrivanje jedne od najvećih tajni u Bosni i Hercegovini ili tek još jedna u nizu manipulacija, piše Večernji list.

Autor teksta, inače glavni urednik bh. izdanja, Jozo Pavković, piše da je zajedno s osobom koja je razgovarala s pokajnikom obišao lokaciju gdje je navodno pokopano više bugojanskih Hrvata koji se još od rata vode kao nestali. Bez navođenja dodatnih detalja o lokaciji Pavković otkriva tek kako se ona nalazi blizu glavnog puta, svega tristotinjak metara od mjesta gdje su istražitelji još ranije prekopavali teren u potrazi za posmrtnim ostacima žrtava. 

– Nakon što se (pokajnik) “ispovjedio” čovjeku kojemu vjeruje pristao je kasnije sve to reći u diktafon. Snimljeno je kako su ubijeni bugojanski Hrvati, tko je vozio kamion natovaren leševima, tko je bagerom kopao rov, tko je upozoravao očevidce na zavjet šutnje.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nova “navodna” vijest iz Pariza

Inače prva verzija naslova na Index.hr bila je ovo: Do jutra možda bude da je u slučajnoj šetnji okrznut čuvar...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -