Published On: Uto, lip 14th, 2016

OSVETA ZA RUSKINJE? Ruski huligani poručili: Želimo Hrvate

Otkako je počelo Europsko prvenstvo, ruski huligani ne prestaju s divljanjem, a njihovo ponašanje nije promaklo ni većini europskih medija.

Nekako najuključeniji su oni engleski obzirom da su upravo engleski navijači najviše stradali od ruskih huligana.

Rusi pak poručuju da ih nije briga. Nitko ih ne voli, ali uživaju u činjenici da ih se svi boje. Nakon što su ‘riješili’ Engleze, najavljuju obračun i s drugima. Među njima, i s Hrvatima.

– Mi smo kraljevi Europe ako govorimo o navijačkom nasilju. Baš nas boli briga što misle o nama. Glavno da nas se boje – izjavio je jedan ruski huligan engleskim medijima koji su ga priupitali o tučnjavam s Englezima. – Možda imamo neku tradiciju s njima, ali više nam nisu zanimljivi. Pijani su, stari i debeli – nastavlja Rus i dodaje. – Sljedeća meta su nam Hrvati, Poljaci i Šveđani – upozorava.

Što će se dogoditi s Hrvatima vidjet ćemo, a protiv Poljaka će im pomoći i Ukrajinci. Iako su njihove domovine u ratu, malo skakanja u vlastita usta nije problem ako se treba potući, čini se. – Neka smo u ratu s Ukrajinom, ali pomoći ćemo našoj braći protiv usr…. Poljaka – zaključio je.