Published On: Pon, ožu. 26th, 2018

Ornela Vištica pokazala da je ljepotu naslijedila od mame, nekadašnje pratilje Miss Jugoslavije

Glumica trenutno boravi u Beogradu, snima sitcom ‘Dragi susjedi’ i gotovo svakodnevno objavljuje fotografije, a u moru poslovnih našla se i jedna privatna i to njezine mame.

Lijepa Mostarka svojoj majci je na Instagramu čestitala rođendan napisavši joj emotivnu posvetu te je raznježila svoje pratitelje, piše Dnevni list.

“Kad sam kao dijete slušala priče drugih ljudi o njoj, o izboru za miss Jugoslavije, o tome kako su frajeri bili ludi za njom, uvijek bih se dobro nasmijala. Za mene je uvijek bila i danas je najbolja mama! I zaista sam sretna što je ova pametna, vrijedna, kreativna, borbena i uvijek pozitivna žena baš moja majka”, poručila je pored fotografije Ornela Vištica.

Bujnu kosu i lijep osmijeh očito je naslijedila od mame, sedamdesetih godina pratilje miss Jugoslavije.

“Moja mama me nikada nije htjela pohvaliti, nizašto. Ona je takav kritičar, čak veći i od mene same. Nikad se nije usudila pohvaliti me i uvijek će me kritizirati, naći dlaku u jajetu. Ali s godinama sam shvatila da je to dobro. To donosi novi trud i novo ulaganje i daje mi energiju koja kaže da moram ići dalje i biti bolja. I zahvalna sam mami zbog toga iako se nije lako nositi s njenim kritikama”, izjavila je glumica ranije.

 

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer