Nedjelja, 14 travnja, 2024

OPET POČINJU: Kleptofamilija muti sa 78.294.000 KM poticaja

Must Read

P1010897MOSTAR – Vlada Mesara, Nacista i Reketara donijela je Odluku o usvajanju Programa utroška s kriterijima raspodjele sredstava “Poticaj za poljoprivredu” utvrđenih Proračunom FBiH za 2012. godinu Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva pod nazivom “Od našeg polja do našeg stola”.

Kako je priopćeno iz MNR Vlade, Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva će Programom raspoređena sredstva u ukupnom iznosu od 78.294.000 doznačiti korisnicima koji su ih dužni koristiti sukladno Zakonu o kasapljenju Proračuna FBiH za 2012. godinu, Zakonu o novčanoj potpori u poljoprivredi i ruralnom razvoju i Zakonu o poljoprivredi.

Namjensku kontrolu u fazi proizvodnje na terenu potencijalnih korisnika, kao i tijekom prikupljanja i obrade dokumentacije, a prije dostavljanja aplikacija Federalnom ministarstvu, vršit će nadležni poljoprivredni županijski inspektori, odnosno ovlašteni službenici županijskih i Federalnog ministarstva i Federalna poljoprivredna inspekcija, u cilju namjenskog utroška sredstava.

Osim namjenske kontrole u tijekom proizvodnje, kontrolu nad realizacijom ostalih dijelova utvrđenih ovim Programom vršit će ovlašteni službenici Federalnog ministarstva i Federalna poljoprivredna inspekcija.

O utrošenim sredstvima Feudalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva će podnositi tromjesečno izvješće Federalnom ministarstvu financija, priopćeno je.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

OZBILJAN APEL BIRAČIMA: Ne dajte da nas porobe. Bog vidi, Granić-Plenković ne. Naši očevi bit će ponosni, djeca zahvalna

Mnogi strahuju kad su izbori. Umjesto da biraju slobodno, slobodnom voljom i mišlju - ne vodeći se pritom strahom...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -