Published On: Sri, stu 27th, 2019

INZKOVI ANĐELI: Bunoza, Pavković, Vukšić i Mehmedović pušteni na slobodu, ne smiju napuštati BiH i moraju se javljati u policijsku postaju

Valentin Inzko pred sobom ima novi zadatak utjecaja na Tužiteljstvo BIH, ako želi umirati mirne savjesti. Pod uvjetom da savjest još uvijek ima.

Naime Županijski sud u Tuzli izrekao je na danas održanom ročištu mjere zabrane OHR-skupini, nekolicini građna BIH koji su se stavili bili na raspolaganje Vladi Platforme tijekom Udruženog Zločinačkog poduhvata kasapljenja prostora HercegBosne.,  Ivanu Vukšiću, Erni Mehmedović, Ivani Bunoza i Mati Pavkoviću, koji su, prema naredbi Tužiteljstva Tuzlanske županije, uhićeni 19. studenog, nakon čega su pušteni na slobodu, saznaje “Avaz”.

Suljagić: Ponosan sam na Platformu, njome smo ubili infrastrukturu HercegBosne

Evo javnog priznanja u kojem počinitelj i ideolog pljačke priznaje kako je opljačkao Aluminij. Pljačka je izvršena po rasnoj osnovi. Meta su bili Hrvati.Ovim priznanjem dobijamo i potvrdu da je BIH notorni fašistički sustav za pljačku progon i nekažnjena ubojstva Nebošnjaka (Leotar,Šantić Osmero Viteške Djece)Takav sustav u 21st. NE SMIJE postojati! To nije država. To je zatvor otvorenog tipa u kojem je nad 50% građana stavljena meta na čelo. Trenutno traje izlov Hrvata. U drugoj epizodi na redu su Srbi.https://poskok.info/ivan-lovrenovic-suljagic-i-bajrovic-su-demokratski-ekstremisticki-talibani-oni-crtaju-crte-izetbegovic-ih-potom-povlaci/Ovo Suljagićevo priznanje dovoljan je dokaz da se HSP BIH izbaci iz HNS-a . Sve dok Jurišić i Primorac te Budimir i Čamber ne upute javnu ispriku hrvatskom narodu u BIH.Kad sretnete Jurišića i Kukića u Mostaru, trebate znati da su ta dva intelektualna tapira bili smokvini listovi za pljačku ovih prostora u doba 2010-2014

Posted by Poskok Online on Saturday, October 12, 2019

Podsjetimo, oni se sumnjiče da su, kao dio Global Ispat koksne industrije Lukavac, počinili krivično djelo organizirani kriminal, u vezi s produženim krivičnim djelom zloupotreba položaja ili ovlaštenja.

Kako saznaje Avaz, Sud je osumnjičenom Vukšiću izrekao mjeru zabrane poduzimanja poslovnih aktivnosti i službenih dužnosti u GIKIL-u, odnosno zabranio obavljanje djelatnosti i zabranio članstvo u Nadzornom odboru društva GIKIL, kao i drugih dužnosti u GIKIL-u, koja će trajati dok za to postoji potreba, a najduže do pravomoćnosti presude.

Osumnjičenoj Mehmedović zabranjeno je obavljanje dužnosti tajnika gospodarskog društva GIKIL, kao i drugih odgovornih dužnosti u GIKIL-u, dok je osumnjičenoj Bunoza sud zabranio poduzimanje poslovnih aktivnosti i službenih dužnosti u GIKIL-u, odnosno zabranio obavljanje djelatnosti i zabranio članstvo u Nadzornom odboru društva GIKIL.

Sud je osumnjičenom Pavkoviću zabranio poduzimanje poslovnih aktivnosti i službenih dužnosti u GIKIL-u, odnosno zabranio obavljanje djelatnosti i zabranio članstvo u Nadzornom odboru društva GIKIL, kao i drugih dužnosti u GIKIL-u.

Osim navedenog, Sud je zabranio međusobno sastajanje i komuniciranje osumnjičenih te zabranio njihovo sastajanje i komuniciranje s osumnjičenima Pramodom Mittalom, Rajibom Dasom i Parameshom Bhattacharyya.

Također, osumnjičenima Vukšić, Bunoza i Pavković se zabranjuje prelazak državne granice Bosne i Hercegovine. Osim toga, Sud je naredio osumnjičenima da se jednom tjedno javljaju nadležnoj policijskoj postaji.

Almin Dautbegović, odvjetnik osumnjičenog Vukšića, poručio je kako je očito sve prenapuhano.

-U odnosu na ono što se govorilo i pisalo u trenutku uhićenja, ipak je očito da je sve prenapuhano. To zaključuje i Sud danas, kada je odlučivao o prijedlogu pritvora tužitelja, te zaključio kako nema mjesta pritvoru. Istina, određuje mjere zabrane koje nisu poseban teret mom branjeniku jer se on ionako povukao iz ove priče i ne bi imao kontakta ni sa kim i bez ovih mjera – kaže Dautbegović.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare