Published On: Uto, stu 30th, 2021

ODGOVOR NA PRIJETNJE Čolpa: Za patriote iz DF-a Sjeverna Koreja je idealan model državnog uređenja

Nihad Čolpa, zastupnik u Parlamentu FBiH, kazao je da mu iz Demokratske fronte rekli kako nikad više neće ući ni u jedan parlament.

Čolpa se oglasio na Facebooku, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

– Naime, nakon što sam raskrinkao prevaru DF-a kojom pokušavaju spriječiti smjenu direktora Andelije, a koja je posljedicu mogla imati i da HDZ-u isporuče Vladu FBIH, zastupnici DF-a u nedostatku kontraargumentacije za govornicom izgovarali kako nikad više neću ući ni u jedan parlament.

Prije par tjedana jedan od najbližih Komšićevih suradnika javno napisao da će kroz izmjene etičkog kodeksa tražiti da mi se zabrani javno djelovanje izvan nadležnosti parlamenta, a danas mi prijete kako više nikad neću ući ni u jedan parlament.

Očito da je za proračunske patriote iz DF Sjeverna Koreja idealan model državnog uređenja, ali na njihovu veliku žalost ipak nije tako – napisao je Čolpa na Facebooku, prenosi Avaz.ba

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Komsic i ostali botovi iz df misle da oni sami polazu pravo nabih A naj veci su botovi djonlagic i begic namjerno i pisem sa malim slovima jer oni su naj veci mrzitelji HRVATA

BH patriota
BH patriota
1 godina prije

Ima li sljive gdje?

Keko
Keko
1 godina prije

Ko ce vise ovim sljepcima objasnjavat sta je i ko je sejdo zlatni ljljan