Utorak, 28 svibnja, 2024

ODE MESAR U STAND UP KOMIČARE: Pozvao one koje je korumpirao da se sami prijave

Must Read

SARAJEVO – Ministar korupcije i svinjarija, u protuustavnoj Vladi Mirsadova brata, Jerko koji Krade, oglasio se priopćenjem za javnost u povodu medijskih napisa i ”neutemeljenih političkih pritisaka”, navodeći da se radi o neosnovanim optužbama na račun resornog ministarstva, a u vezi s netransparentnim radom i zloupotrebom poljoprivrednih poticaja.

I umjesto da bude sretan što ga radnici mesne industrije do sada nisu tri puta razapeli na Trnu, poradi robovskog života koji im je namijenio, umjesto da skače od sreće,  što je degenek do sada dobio samo na Kočerinu, mlađi Lijanov socijalni slučaj, Jerko  koji Krade, oglasio se priopćenjem pravednika.

On. Mlađe Lijanovo. Nesposobno da živi od svog rada. U 50 i nekoj…

 

– Preuzimanjem Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH zatekli smo netransparentan rad od ranije, te podjelu poticaja bez dokaza da je proizvod pušten na tržište, a što je omogućavalo jako velike zloupotrebe tih poticaja, navodi Ivanković Lijanović.

Podsjeća da je Programom u prošloj godini zaustavljen veliki dio zloupotreba na način da poticaje u poljoprivrednim proizvodnjama nije mogao dobiti onaj koji nema račun kao dokaz da je proizvod pustio na tržište.

– U prošloj godini, također, završili smo i registar poljoprivrednih gazdinstava kako bi programom u ovoj godini dodatno postrožili kriterije i u potpunosti zaustavili bilo kakve zloupotrebe na način da poticaje u ovoj godini ne može ostvariti onaj koji nije registriran u registru poljoprivrednih gazdinstava, navodi resorni ministar.

Napominje da su kontrole poticaja od prošle godine u toku i da će sve eventualne zloupotrebe biti sankcionirane u skladu sa zakonom.

Ministar Ivanković Lijanović navodi da je s tim u vezi pri Ministarstvu otvorena i besplatna telefonska linija za prijavu zloupotrebe poticaja, te poziva sve one koji imaju informaciju o eventualnim zloupotrebama poticaja da ih i prijave.

– Također pozivamo i one koji su eventualno zloupotrijebili poticaje da zloupotrebu prijave sami na broj telefona: 080020303, navodi se u priopćenju.

Resorni ministar smatra da je očito da su transparentnim radom u Ministarstvu pomrsili račune pojedincima i interesnim skupinama, “te tako pojedine političke opcije kojima ne odgovara ovakav transparentan rad, pokušavaju putem svojim političkih satelita taj rad diskreditirati”.

– Unatoč svemu, mi ćemo u transparentnosti i sankcioniranju onih koji su poticaje eventualno zloupotrijebili, bez obzira na političke pritiske ustrajati, navodi ministar Jerko Ivanković Lijanović u priopćenju za javnost.

Pozivali smo broj, ali se nitko ne javlja. Podsjećamo, ministar Lijanović u razgovoru za portal Bitno obećao je kako će utvrditi nepravilnosti i vratiti novac.

bitno.ba
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -