Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Obraćanje porodice ubijene Zinete Krasnić u Sarajevu

Must Read

SARAJEVO, 29. juni 2012.  – Nakon što je Zineta Krasnić ubijena 13/14 marta 2011. godine u vlastitoj kući u Buća potoku prilikom provale koju su počinili Nermin Hadžović, Salem Šalaka i Edin Krasnić, posljednji imenovani Edin Krasnić je juče zvanično pušten na slobodu..

Edin Krasnić se tereti za organizaciju, razbojništvo i tešku krađu, suđenje je još uvijek u toku, medjutim, on je ipak juče zvanično pušten na slobodu.

Porodica ubijene žene nije obaviještena o takvoj odluci suda, a saznala je tek danas od strane komšija koje su prijavile njegovo prisustvo.

Porodica ubijene žene je kontaktirala javnog tužitelja koji je jutros uložio žalbu.

„Pitamo se, zar mi nismo trebali biti obaviješteni na bilo koji način o njegovom puštanju? Zar je to pravda da organizator ubistva moje majke bude pušten na slobodu. To je čovjek koji je jedini mogao znati da je majka kod sebe imala novac po povratku iz inostranstva“, saopštila je porodica medijima, tražeći pomoć javnosti.

Za više informacija obratite se na email

nkrasnic@hotmail.com

S poštovanjem

Nerma Krasnić

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

REUTERS: Putin želi prekid rata u Ukrajini na trenutnim linijama razdvajanja?

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je zaustaviti rat u Ukrajini uz pregovore o prekidu vatre koji bi priznali trenutnu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -