OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE OSUMNJIČENIH ZA KAMENOVANJE VUČIĆA Na video snimci se vidi tko što radi…

MUP Republike Srpske objavio je fotografije na kojima se vide osobe za koje postoji osnovana sumnja da su sudjelovale u napadu na premijera Srbije Aleksandara Vučića 11. srpnja u Potočarima, javlja Blic.rs.

MUP je pozvao građane da zbog potvrde identiteta, ukoliko imaju neka saznanja o tim osobama, to prijave najbližoj policijskoj stanici, javila je RT Republike Srpske.

Foto: MUP RS

MUP je, kako se navodi, od Specijalnog tužiteljstva dobio nalog za provođenje istrage protiv NN lica za kaznena djela koja su počinjena tijekom komemorativnog skupa u Potočarima kada je brutalno napadnut srpski premijer.

Foto: MUP RS

Specijalno tužiteljstvo traži rasvjetljavanje dijela teškog ubojstva u pokušaju, poticanje na teško ubojstvo, ugrožavanje sigurnosti, ometanje službenih lica u vršenju dužnosti, napad na ovlaštena službena lica i izazivanje vjerske i rasne netrpeljivosti.

Foto: MUP RS

MUP RS-a, kako se navodi, intenzivno radi na identificiranju ovih osoba.

Foto: MUP RS

Šef policije RS Gojko Vasić kazao je da se na video snimci vidi tko što radi i te kako se čini sve da se sudu dostave kvalitetni dokazi o tome što je bila čija uloga.

Foto: MUP RS