Nedjelja, 14 travnja, 2024

Objavljen je poziv kandidatima za Svetosavsku nagradu

Must Read

BANJALUKA – Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske objavilo je danas poziv za dodjelu Svetosavske nagrade nastavnicima, vaspitačima, stručnim saradnicima i školskim knjižničarima u predškolskim ustanovama i osnovnim školama u školskoj 2022/2023. godina.

Svetosavska nagrada dodjeljuje se za izuzetne rezultate postignute u oblasti odgoja i obrazovanja i doprinos kvalitetnijem odgoju i obrazovanju u Srpskoj, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture.

Svetosavska nagrada dodjeljuje se u obliku povelje i novčane nagrade, u skladu s osnovnim uvjetima i posebnim kriterijima navedenim u navedenom javnom pozivu.

U saopštenju se navodi da kandidate za dodjelu Svetosavske nagrade, zaposleni u predškolskim ustanovama i osnovnim školama na području Republike Srpske, mogu predložiti predškolske ustanove na prijedlog stručnog vijeća ili stručnog tima, osnovne škole i stručni udruge prosvjetnih radnika.

Rok za podnošenje prijava na javni poziv za zaposlene u predškolskim ustanovama i osnovnim školama je 15. decembar, dok će javni poziv za izbor kandidata za Svetosavsku nagradu za zaposlene u srednjim školama biti raspisan naknadno.

Javni poziv za izbor kandidata za Svetosavsko priznanje dostupan je na portalu Vlade Republike Srpske /www.vladars.net/ – stranici Ministarstva prosvjete i kulture.

- Advertisement -

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hasimaga
Hasimaga
1 year ago

Cb.Cabo

Последний

OZBILJAN APEL BIRAČIMA: Ne dajte da nas porobe. Bog vidi, Granić-Plenković ne. Naši očevi bit će ponosni, djeca zahvalna

Mnogi strahuju kad su izbori. Umjesto da biraju slobodno, slobodnom voljom i mišlju - ne vodeći se pritom strahom...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -