Published On: Uto, kol 2nd, 2016

OBITELJ ANTE PAVELIĆA ŠOKIRANA FOTOGRAFIJOM: Zaštitite našeg djeda, vrijeđa nas Ćorićevo fotografiranje s njegovim likom

Obitelj Ante Pavelića, iz Argentine, poslala je pismo hrvatskoj Vladi u kojem traže da se lik i djelo njihovog djeda, ne zloporabi u privatne svrhe. Posebno nas vrijeđa kada nekakve političke karikature poput Ćorića, koriste fotografije našeg člana obitelji kako bi stjecali popularnost u hrvatskoj javnosti.

Naš djed je bio fašist, kukavica, i na kraju dezerter, te nacionani izdajnik, čovjek koji je trgovao našom domovinom i našom budućnošću, nedokazani idiot koji je do kraja života ostao vjeran okupatoru iako mu je pokojna baba non stop govorila da se okane ćorava posla.

Bez obzira na to sve on je ipak bio naš djed, i mi ga poštujemo barem do te razine, da nas vrijeđa da se gori od njega fotografiraju kraj njegovog lika.

Pustite našeg djeda da giru  u paklu na miru. Ne treba mu Ćorić – stoji u priopćenju obitelji Ante Pavelića koju potpisuje Rosanda Garibaldi Rodrigez, Antina unuka.

Poskok.info