Utorak, 16 srpnja, 2024

Novi zločin koji je šokirao Njemačku: Izbjeglica iz Afganistana ubio tinejdžerku!

Must Read

Abdul D., izbjeglica i z Afganistana, prije nekoliko dana nožem je ubio petnaestogodišnju djevojku Miu. Zločin se odigrao u malom mjestu Kandel u pokrajini Rheinland-Pfalz u jugozapadnoj Njemačkoj, u trgovni drogerije “dm”. Abdul D. navodno ima također 15 godina i kratko vrijeme je bio hodao sa Miom. Onda je ona prekinula vezu sa njim i on to nije mogao podnijeti, prijetio joj je telefonom i na društvenim mrežama na internetu.

Roditelji Mie su sredinom prosinca bili podnijeli kaznenu prijavu protiv njega, zbog napostovanja i prijetnji. Dva dana nakon Božića, Abdul B. je očito pratio Miu koja je bila u trgovini “dm”, napao je i onda je izbo velikim kuhinjskim nožem oštrice duge 20 cm, kojega je ponio sa sobom. Dakle, očito je planirao zločin. Djevojka je kasnije podlegla ranama u bolnici. Istog dana, nekoliko sati prije nego što se odigrao zločin, policija je Abdulu D. uručila pozivnicu da dođe dati iskaz na policiju zbog kaznene prijave Mijinih roditelja. Abdul D. je ranije dok su on i Mia bili u vezi, nekoliko puta, bio gost u kući njenih roditelja.

“Mi smo ga primili kao našeg vlastitog sina” – izjavio je Mijin otac u Bildu.

“Mia mu je pomogla učiti njemački. Njih dvoje su započeli vezu. I Mia ga je onda predstavila svojim roditeljima kao svog momka. Ali, početkom prosinca, Mia prekida vezu. Abdul D., to očito nije mogao podnijeti, bio je jako ljubomoran i svuda je pratio i uhodio Miu”- rekla je u Bildu jedna prijateljica Mie.

Prvi njemački kanal državne televizije ARD, dan nakon zločina u prvim emisijama vijesti, opet nije htio izvjestiti o zločinu. Tek kasnije u večernjim emisijama, je kratko izvjesto o tome. I to nakon pritiska javnosti, nakon brojnih reakcija bijesnih gledatelja, koji su na društvenim  mrežama optužili ARD da opet pokušava zataškati zločin, kao i u slučaju mučkog ubojstva sudentice Marie L. prije godinu dana.
Abdul D. je u Njemačku došao u travnju prošle godine, kao takozvani “maloljetni izbjeglica bez pratnje”. I kao i većina drugih izbjeglica ušao je bez ikakvih osobnih dokumenta i naprosto rekao da ima 15 godina i njemačke vlasti su mu povjerovale i on je registriran kao petnaestogodišnjak, Međutim, kako se sada sumja, on nema 15 godina, već je znatno stariji, što se i vidi na svim objavljenim slikama izgleda najmanje 10 godina stariji, a mnogi korisnici na društvenim mrežama, kažu, da bi mogao imati čak i preko 30 godina. Mijin otac također kaže, da je Abdul B. sigurno stariji od 15 godina.

izvor slike: Breitbart

Ovaj zločin je još jednom izbacio na površinu, problem sa takozvanim “maloljetnim izbjeglicama  bez pratnje”. Od preko milijun izbjeglica koje je primila Njemačka u zadnje 2 godine, oko 50.000 njih su navodno “maloljetne izbjeglice bez pratnje”. Svi koji su došli bez ikakvih dokumenata , naprosto kažu, da su maloljetni i to im se povjeruje bez ikakave provjere. Njemačka savezna policija odavno zahtjeva da se za te izbjeglice i sve ostale izbjeglice, koji su došli bez ikakvih osobnih dokumenta i ne zna im se koliko imaju godina, da se svima treba napraviti  test preko DNK i slično, da se utvrdi koliko su doista stari. Tehničke mogućnosti za utvrđivanje dobi neke osobe već postoje, dakle to ne bi bio nikakav problem. Međutim ljevičari, poglavito iz Zelenih i njemačkog SPD-a i Soroseve udruge se protive tome i dreče o rasizmu i diskriminaciji.

Svaki normalan prijedlog o boljoj kontroli i strožijim mjerama, odmah se odbija i proglašava rasizmom, čak kada takav prijedlog dolazi i od strane nekog ljevičara,  kao Borisa Palmera, političara Zelenih i gradončaelnika grada Tuebingen. Palmer, jedan od rijetkih sa lijeve strane, koji je još zadržao zdrav ljudski razum i koji je još preklani upozorio da Njemačka ima veliki problem sa izbjeglicma, pa se odavno zamjerio svojoj vlastitoj stranci. Palmer je izjavio: “Dolazak izbjeglica u Njemačku bio je sreća za izbjeglice, ali ne i sreća za Njemačku”. I on se založio za to da se sve izbjeglice, koje ne dolaze iz država zahvaćenim ratom, odmah protjeravaju. Također i izbjeglice iz Afganistana. Zato su Palmera odmah npali iz njegove vlastite stranke.

Međutim Palmer je iznio argument, i kaže: u Brazilu, državi koja nije u ratu i nema terora, svake godine od strane kriminalaca i bandita pogine oo 50.000 ljudi, više nego u Afganistanu, prema tome Brazil je opasan kao i Afganistan. A iz Brazila nitko ne traži azil u Njemačkoj i ne može ga dobiti. Ali ljevičari i Sorosevci pokušavaju sprječiti  protjerivanje svakog izbjeglice, kojem je odbijen zahtjev za azil. Te udruge ulažu žalbe i pritužbe na odluke o protjerivanju i te izbjeglice dobivaju novac i skupe odvjetnike, da bi se mogli braniti na sudu, i tako odluka o protjerivanju u mnogim zlučajevima bude izuzeta, izbjeglice ostaju i dalje u Njemačkoj, a žalbe i tužbe izbjeglica se rješavaju mjesecima  i godinama Podatci koji su objavljeni i na njemačkim glavnim medijima; njemački sudovi su naprosto zatrpani tim žalbama i tužbama, preko 320 000 njih i nema dovoljno sudaca ni vremena da sve to rješavaju, i tako se sve odvlači u nedogled. Tako na kraju bude ono: pojeo vuk magare.

Ovaj najnvoji zločin podsjetio je na sličan, odnosno još gnjusniji zločin od prošle godine, koji je također šokirao javnost. Lani je izbjeglica Hussein K., također Afganistanac, također kofol “maloljetnik”, od 17 godina, silovao i ubio mladu studenticu iz Freiburga Mariu Ladenburger. Nesretna djevoka se osobno angažirala za izbjeglice kao i njen otac, koji inače radi u uredima EU u Bruxellesu. Kasnije se doznalo da je Hussein K. znatno stariji od 17 godina i da je već prije 3 godine bio kažnjavan u Grčkoj, gdje je najprije boravio, prije nego što je stigao u Njemačku. U Grčkoj je odsjedio nekoliko mjeseci u zatvoru, jer je gurnuo jednu djevojku sa strme litice, pa je ona zadobila teške tjelesne ozlijede.  Trenutno se u Freiburgu vodi sudski proces protiv Husseina K.

Oba slučaja imaju određene paralele. Dakle u oba slučaja, liberalna obitelj koja se zalaže za izbjeglice i to im se na kraju osvetilo.
Ali ovo su samo oni najgnjusniji slučajevi, a slučajeva zločna, kriminala i terora od strane izbjeglica u Njemačkoj, manjih ili većih, bilo je nekoliko srotina tisuća u zadnjih 2 i pol godine.

Ovaj tragični slučaj, još jednom je pokazao sav jad i bijedu Njemačke, države u polaganom samopropadanju, države koja se nalazi u procesu samopredaje i samouništenja. Države  koja zbog izbjeglica žrtvuje  svoje liberalne principe i stavlja na kocku socijalni mir i blagostanje vlastitih stanovnika, države koja je zbog brojnih izbjeglica stavila vlastite zakone izvan snage,  pa je tako u nju, u zadnje dvije godine mogao ulaziti svatko iz najzabitijih krajeva svijeta, tko je rekao da je izbjeglica, bez ikakve provjere, bez ikakvih dokumenta. Bez obzira na sve ogromne probleme i zločine od strane izbjeglica, kancelarka Merkel i ostali vodeći njemački političari i dalje žele dovlačiti još više izbjeglica, i to tako što ovim milijun i pol izbjeglica, koje se nalaze u Njemačkoj, žele omogućiti neograničeno pravo da dovuku svoje brojne obitelji u Njemačku. (B. Karlo)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nova “navodna” vijest iz Pariza

Inače prva verzija naslova na Index.hr bila je ovo: Do jutra možda bude da je u slučajnoj šetnji okrznut čuvar...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -