Published On: Čet, ruj 22nd, 2016

Novi spot na internetu: Recite ne referendumu, RS niko ne negira i ne dira

Autorski spot Ejuba Kučuka iz marketinške agencija MITA i Muris Beglerović iz videoprodukcijske kuće “Gotiva” poziva građane RS-a da kažu ne predstojećem referendumu.
Referendum ili anketa, kako vlast u RS-u u posljednje vrijeme tvrdi, koji će biti održan u RS-u u nedjelju, podijelio je bh. javnost.
U novoobjavljenom spotu kojim se građani pozivaju da kažu ne referendumu navodi se da građani imaju priliku pokazati da su za život, da poštuju dobrog čovjeka i preziru lošeg.
“25. rujna trebaš reći ne, jer to nije referendum za Srpsku, nju nitko ne dira, nitko ne negira i nitko ne napada. To je referendum za podjele i neizvjesnu budućnost. Vrijeme je da radimo za našu djecu umjesto da ih vodimo u rat. Vrijeme je za novu BiH. Reci ne referendumu “, kaže se u spotu.
 

RTRS je prije nekoliko dana objavio spot kojim poziva građane da izađu na referendum i zaokruže da su za 9. siječnja kao dan RS-a.
Dvominutni spot počinje naracijom Stefana o ocu kojeg nije upamtio jer je rođen u vrijeme kada se vodila bitka za život.
“Oca nisam zapamtio. Ali znam što mi je ostavio. Ognjište. Krsnu slavu. I moju domovinu”, kaže Stefan.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x