Published On: Uto, ožu 8th, 2022

Novac za Dodikovu glavu: Policija nasjela na eksperiment

Videozapis je objavljen je 20. veljače 2020. godine na YouTubeu, a autor, pseudonima “Super Daki”, za njega kaže da je “klasični socijalni eksperiment”.

Osoba pod maskom ”nudila” je novac za ubojstvo

Video u kojem osoba pod maskom nudi milijun KM za ubojstvo čelnika SNSD-a i člana Predsjedništva BiH je socijalni eksperiment iz 2020.

Naime, videozapis je objavljen je 20. veljače 2020. godine na YouTubeu, a autor, pseudonima “Super Daki”, za njega kaže da je “klasični socijalni eksperiment”.

”Scena u kojoj spominjem Milorada Dodika je klasični socijalni eksperiment u cilju da vidimo reakciju ljudi koji su se zadesili u tom trenutku. Zašto Dodik? Zato što je trenutno aktualan i privlači najviše pažnje u našoj zemlji. Ovaj video nema namjeru da bilo koga uvrijedi, isključivo je tu da zabavi narodne mase. Opušteno ljudi”, rekao je za portal Klix autor videozapisa.

Na priču su nasjeli svi i nasjedanje medija na priču koju je pogurala kći Milorada Dodika, Gorica, je i oprostivo. No, nevjerojatno je da su se policijske agencije digle i ozbiljno oformile tim koji nije shvatio da se radio o videu starom dvije godine nego su priču dodatno napuhavali.

guest
nije obvezno
2 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Srbče

Nije to nikakav experiment,nego dječija provokacija iz sarajevske kuhinje zla.Iz Sarajeva svo zlo dolazi,Turci su ga osnovali kad su osvajali BiH,taj grad nikad nije postojao u srednjovjekovnoj bosni.I svaki osvajač ga je koristio za dalja osvjanja,jer njegovi stanovnici vazda dobro saradjuju,Svaka ofanziva na partizane je kretala iz Sarajeva.Sve sto se dešavalo u prošlom ratu je planirano baš u Sarajevu.Još prije rata su podjelili sarajevo na televizjskim šou programim i zezali se sa glavama i životima ljudi.
Sarajevo nikad nije ulagalo u BiH,sem u sebe da im život bude lagodniji,i sve što rade rade za radi svog konfora,pogledajte nerazvijenu Bihacku regiju i ostale regije,u kojima su instalirali tešku industriju,a u Sarajevu finu još u bivšoj jugi.Sreća pa danas Sarajevo nema više centralističku moć inače bi nam bilo još sto puta gore nego sad to je pijavica bez milosti.

1 year ago zadnji put uredio Srbče
Stevo

Joj koji dubokomisleći komentar na razini vrtićkog uzrasta.