Published On: Čet, stu 5th, 2015

NOVA KARAMARKOVA PLJUSKA U LICE HRVATIMA U BIH: Lijanovićev autobus u službi Domoljubne koalicije?

slusajsrcebus500px
Dok je bivši Nerminov ministar (Nermin je onaj pošteni Platformaš iz naše priče) velepošteni Jerko Ivanković Lijanović u pritvoru zbog sumnje na zloupotrebe proračunskog novca i dok se uhićuju članovi njegove stranke zbog sudjelovanja u malverzacijama, njegov autobus je u nit manje nit više nego u  ”akciji” HDZ-a Republike Hrvatske. HDZ-ovci u BIH su bez teksta i komentara, vjerojatno su i na sedativima a čije je ovo maslo još će se tragati. Osim što je kriminalac, Lijanović je višegodišnji politički parazit na nesreći hrvatskog naroda u BIH, a i dugogodišnji profiter na nasilnom izbacivanju legitimnih predstavnika Hrvata u BIH. U ovom slučaju baš HDZ-ovaca i HDZ1990. Ima li tko iz  BIH da drugovima u Zagrebu pojasni što čine?
Naime, HDZ-ovci Grada Zagreba, kako piše Bljesak,  ponosno se voze u Lijanovićevom “plavom autobusu” na kojem je i istaknut logo njegove stranke Radom za boljitak.U službenim priopćenjima, stranka se hvali ”starisnkim autobusom” na kojem je ostao Lijanovićev logo. HDZ Zagreb time jasno pokazuje da pojma nema što se događa u BIH i koliko im je uopće jasno što je to hrvatsko pitanje u BIH. Gore od ovog bilo bi samo posuditi Lagumdžijine izborne rekvizite…

“Kandidati Domoljubne koalicije I. izborne jedinice u starinskom autobusu na kat obojanom u plavu boju i sa stranačkim obilježjima obilazili grad, pozdravljali građane i dijelili promotivni materijal prije današnjeg završnog skupa u zagrebačkoj Areni. Tijekom vožnje gradom, građani su pružili veliku podršku te pozdravljanjem i trubama iz vozila dali svoju potporu pred nedjeljne izbore”, stoji u službenom priopćenju.
 


 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare