Published On: Uto, kol 24th, 2021

Nik Titanik objavio šovinističku karikaturu o Severini. Izgleda da si je pucao u nogu…

Klasika. Kad žena broji frajere iza sebe- kurva! Jadnica… Idemo je kamenovati. A muškarac ? Faca! Stavlja mu se crveni tepih pod noge…niti slušam Seve niti je pratim ali ovakve šovinističke provokacije ne odobravam. Drž se ti politike…tu je dobra para – poručila mu je jedna pratiteljica.

Karikaturist Nikola Plečko poznatiji kao Nik Titanik svakodnevno nas nasmijava svojim karikaturama, no posljednja se nije svidjela većini njegovih pratitelja na Facebooku, koji su mu zbog toga prigovorili, piše Večernji.hr.

Titanik je objavio karikaturu na kojoj dva zatvorenika razgovaraju o prekriženim crtama na zidu.

“Ovo označavaš godine koje si proveo u zatvoru”, pitao je prvi, a drugi mu je odgovorio: “ne, to su životne ljubavi cajke nacionale”. Iznad karikature napisao je “Tko je sljedeći?”, te dodao emotikon srca.

Aluzija na Severinu potaknula je komentare na stranici Nika Titanika, a među njima je bilo i optužbi za šovinizam.

– Klasika. Kad žena broji frajere iza sebe- kurva! Jadnica… Idemo je kamenovati. A muškarac ? Faca! Stavlja mu se crveni tepih pod noge…niti slušam Seve niti je pratim ali ovakve šovinističke provokacije ne odobravam. Drž se ti politike…tu je dobra para – poručila mu je jedna pratiteljica.

– Prejadno, žena se rastala, ajmo je sad još cipelariti – rekla je druga pratiteljica, a treća je napisala: “Ne volim Severinu. Al ovo je bzvz. Šovinistički. Kaj vas boli patka uostalom”.

Nik je i odgovorio jednoj pratiteljici.

– Niče, razočarao si. Ovako nešto se očekuje od zavišću i ljubomorom vođenih velikih rvat’na i katotalibana koji bi livo jaje dali samo da ih dotična dama i pogleda ali ne i od tebe. Šteta što šalu nisi okrenuo prema njima umjesto prema njoj – bio je komentar, na koji je karikaturist odgovorio: “Ja si utvaram da za razliku od “velikih rvat’na i katotalibana” imam ukusa što se tiče žena.”

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x