Published On: Sub, srp 2nd, 2022

Nigerijski senator i njegova supruga namjeravali u Londonu izvaditi organe 15-godišnjem dječaku

Nigerijski senator i njegova supruga od četvrtka su u pritvoru u Londonu. Naime, optuženi su za planiranje dovođenja 15-godišnjeg dječaka u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi mu izvadili organe, priopćila je policija, a prenosi CNN.

“Ike Ekweremadu i Beatrice Nwanneka Ekweremadu optuženi su za zavjeru organiziranja putovanja druge osobe u cilju eksploatacije, odnosno vađenja organa”, priopćila je policija. Ekweremadu je oporbeni senator u južnoj državi Enugu, a također i bivši zamjenik predsjednika Senata. Iz policije su poručili da su bili upozoreni na navodni plan nakon izvješća o kršenju zakona o modernom ropstvu.

Dijete je odvedeno na sigurno i organizirat će mu se davanje podrške. Par se pojavio na prekršajnom sudu u Uxbridgeu u Londonu gdje su na sudu rekli da se radi o 15-godišnjem dječaku. Tužiteljstvo je sudu reklo da je potrebna suglasnost glavnog državnog odvjetnika da se slučaj nastavi zbog pitanja nadležnosti, a par je zadržan u pritvoru do sljedećeg pojavljivanja na sudu 7. srpnja.

guest
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

izmet-seka crnogorka ima svoje duge prste u ovom…

Đikan
Đikan
1 mjesec prije

Afrikanci katolici…

Supersrbo
Supersrbo
Šta ti kažeš na ovo?  Đikan
1 mjesec prije

Vade organe ovi tvoji anglosaksonski prijatelji.Tako će i vama debilistancima da vade organe vi i jeste stoka za uzgoj organa.

Last edited 1 mjesec prije by Supersrbo
Supersrbo
Supersrbo
1 mjesec prije

A gdje su trebali vaditi organe.To niko ne prijavljuje.Ovo je organizirano ubistvo,ovako su i našim ljudima vadili isti ovi. Englezi koji ne odgovaraju eto ovi došli u Englesku pa se raspitivao okolo vadi li ko organe i trebal kome.

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Supersrbo
1 mjesec prije

Djikanski organi se samo primaju kada se krmad operise kod veterinara,ma tboji su organi otrov…

🇭🇷👌🇭🇷
🇭🇷👌🇭🇷
1 mjesec prije

Engleski kanibali vade organe pot,uric,ma od 90-tih,… Pa zašto ih štite, svađaju nas??? Pa zbog mesa po,turič,kog… Englezima bubrezi a ostalo bajra u ćevape..

Supersrbo
Supersrbo
Šta ti kažeš na ovo?  🇭🇷👌🇭🇷
1 mjesec prije

Alija je kao za Bosnu će žrtvovati sve turkesijske organe.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Kanibali na funkciji?!

Supersrbo
Supersrbo
1 mjesec prije

A to u kojoj su bolnici i gdje trebali to da odrade a za kojeg klijenta to je već poslovna tajna.Ovi sto su doveli na klanje su krivi a koljac nije kriv.Veoma zanimljiv ovaj zapadni svijet.