Published On: Sub, lip 26th, 2021

Nevjerojatno: Šestorica francuskih navijača napravili najveću grešku Eura

Leon, Joel, Didier, Manuel, Jacques i još jedan Leon. To su šestorica francuskih navijača, kolega iz jedne IT kompanije, koji će ostati upamćeni po najvećoj pogrešci na Euru 2020.

Nakon što su dva sata lutali po gradu u koji su došli gledati svoju reprezentaciju na Euru, shvatili su pogrešku. Nisu stigli u Budimpeštu, nego u Bukurešt!

Priča bi ostala potpuno nepoznata da rumunjski novinar Adi Munteanu nije uočio šest muškaraca bez navijačkih obilježja na terasi punoj ukrajinskih navijača.

Upitao ih je jesu li iz Kijeva, a oni su mu odgovorili: “Mi smo Francuzi.” Nakon toga ih je rumunjski kolega pitao podržavaju li Ukrajinu, ali njihov odgovor nije bio potvrdan.

“Ne, ne podržavamo, zabunom smo došli u ovaj grad. Trebali smo u Budimpešti gledati utakmicu Mađarske i Francuske”, poručili su i nasmijali Munteanua.

Najbizarniji detalj u cijeloj priči je da su trojica čak imala avionske karte za Budimpeštu te nije jasno kako su, unatoč tome, sva šestorica završila u Bukureštu, prenosi Index Sport.

 

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x