Published On: Pon, stu 16th, 2020
#3rd | By Desk

NEVJEROJATNO: Po prvi put u povijesti policija uspjela uhvatiti nekog iz Rumboka. Najopasnijeg mjesta u Hercegovini

Za protekli vikend ( od 13.11-16.11.2020.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 9  prijava (  na području  Mostara 4, na području Konjica 2 i na području Čapljine 3 ).

-14.11.2020.godine u 23,30 sati patrola policije PU Mostar je u Ul.K.Tomislava uočila vozilo „Golf IV“ u pokretu kojeg su pokušali zaustaviti uz uporabu svjetlosnih signala a našto se isti oglušio  i nastavio kretati u pravcu sjevera. Tom prilikom isti se nije zaustavljao na semaforima na crvena svijetla te nastavlja svoje kretanje velikom brzinom preko Avenije , Novog mosta i izlazi na magistralnu cestu  M-17 praveći pri tome niz prekršaja. Kretajući se velikom brzinom , vozač se nije zaustavio na znak patrole policije ni u Jablanici da bi nakon toga isti bio zaustavljen od strane patrole policije u Rami. Utvrđeno je da se radi o osobi M.Z.(1997) iz mjesta Rumboci , te će nakon izvršenih provjera protiv navedenog vozača biti podnešene prijave za navedene prekršaje – navodi se u jutrošnjoj informaciji MUP-a HNŽ.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>