Published On: Pet, sij 11th, 2013

Netko se igra bombaša: Više eksplozija u zapadnom dijelu Zagreba! Policija zatvorila pola grada

VIŠE eksplozija zatreslo je iza ponoći zapadni dio Zagreba.  Jedna je osoba ozlijeđena, potvrdili su Indexu iz zagrebačke policije. “Svi smo na terenu, istražujemo što se dogodilo, više informacija imat ćemo kasnije”, kazali su nam kratko iz policije potvrđujući da je jedna osoba prevezena u bolnicu. Težina ozljeda nije im još poznata.
Eksplozije su se dogodile blizu križanja Aleje Bologne i Gospodske ulice, kod autobusne stanice. Aleja Bologne je opet zatvorena za promet, i to od križanja s Vrapčanskom do stadiona Ponikve u Gajnicama. Policija  preusmjerava promet na Bolničku cestu. U Podsusedu ispred tunela prema Zaprešiću stoji policija s dugim cijevima, zaustavlja i pretražuje sva vozila.

Više čitatelja javilo se Indexu kazavši kako se čulo nekoliko eksplozija, najmanje tri, a prva je bila najjača, čula se od Samobora do Novog Zagreba i centra Grada. Nakon što je policija stigla na mjesto događaja, odjednom se čulo: “Nazaaaad!”, tada se čula i druga eksplozija, napisao nam je čitatelj.
Drugi čitatelj javio se Indexu kazavši kako je čuo da je bomba navodno trebala eksplodirati tek ujutro! “Bojim se, živim sto metara dalje”, dodao je.
Prije samo dva dana na nepoznatu eksplozivnu napravu u Podsusedu, naselju do Gajnica, naletio je teretni vlak.