Published On: Mon, Nov 11th, 2013

NESVAKIDAŠNJE U POLITICI: Članovi Budimirovog SPP-a lete na metlama, piju krv, levitiraju i mogu u trenu nestati

Jedina turska stranka u BIH SPP koju predvodi stari hrvatski general koji se pojanjičario tijekom popravka mobitela u Turkmenistanu zanimljiva je ne samo po svom fantastičnom dezenu, dirljivim govorima, i specifičnoj vrsti novinarstva koje financira nego i po nesvakidašnjim nadnaravnim sposobnistam svojih članova. Odavno je naime poznato da Željko Asić, od starog roda Asikula, iz Rumunije, pije krv po svadbama i domjencima, o čemu je javno svjedočio.

Jedan dio Budimirovaca bavio se sotonizmom. U njihovim uredima naime pronađene su čudne sprave, crne zastave i portreti najvećih sotonista modernog doba, recimo Ante Pavelića od Bradine. Službena Crkva do sada nije izopćila Budimira iz svojih redova, štoviše nakon što je za Crkvu u Mostaru donirao 500KM kler mu je osigurao prvo mjesto u klupi, te po tri mjesta s obe strane za tjelohranitelje, s obzirom na Budimirovu popularnost u tom malom pitoresknom gradiću.
Ono što je jučer privuklo pozornost transcedentista i zen budista u Hercegovini jeste fotografija Budimira i njegovih članova za koje Nadežda Astralispašić, poznata vidovnjakinja iz Čemernog, najpoznatijeg sjedišta vještica i vještaca u ovom dijelu Neootomanije, tvrdi kako se zapravo radi o reptilima. Fotograf  Meho Čaušević kune se Allahom da je dvorana tijekom snimanja bila prepuna Budimirovih članova  i pristalica dok  je nakon što ju je pregledavao na računalu ostao zaprepašten činjenicom kako se na fotografiji vidi samo Budimir dok ostalih članova nema.

Gospođa Astralpašić tvrdi da se radi o posebno ubačenim agenturama , koje u našoj zemlji zapravo odlučuju u svemu. Reptili su zabilježeni i ranije u Iraku, Afganistanu, Iranu, Tibetu, Srbiji, Rusiji a prema nekim teorijama upravljaju kompletnom američkom administracijom. Jedan od najprisutnijih reptila u BIH bio je bivši američki veleposlanik u BIH Patrick Moon tvrdi gđa. Nadežda.  On je tijekom napada Mevlida Jašarevića na američku ambasadu izišao nevidljiv iz ambasade, došao do Mevlida i povukao ga za bradu, potom ga je škakljao i pričao mu viceve o Muji i Sulji. Jašarević je nevin, jer je bio opsjednut šejtanom, tvrdi Astralpašićeva , zato je onako pucao kako je stigao.

 

Budimir se o fenomenu ove fotografije nije htio izjasniti.

Astrohalalfizika.ba