Published On: Čet, lis 10th, 2019

Neopisiva sreća u obitelji Ivice Kostelića: U njihov dom stižu i blizanke!

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin za novi broj magazina Gloria otkrivaju da je cijela obitelj uzbuđena jer u njihov dom stižu dvije curice.

“Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan (5) i Leon (3,5)”, kaže Ivica Kostelić, koji radi kao savjetnik trenera u Hrvatskom skijaškom savezu.

Ovo je uranjeni poklon za četrdeseti rođendan, koji će proslaviti 23. studenog. Supruga Elin mu je priopćila da će u ožujku iduće godine postati roditelji dviju djevojčica.

Premda je Elin odlično naučila hrvatski, koji govori sa svekrom i svekrvom te sa svojim zagrebačkim prijateljima, Elin s dječacima komunicira isključivo na islandskom jer želi da nauče i njezin materinski jezik.

Od tate su pak dečki baštinili ljubav prema prirodi te ih on uči orijentaciji u divljini, kako napraviti sklonište ili zapaliti vatru, što su osnovne vještine preživljavanja. Uz njega su i prvi put stali na skije, a najveći im je gušt kad svi zajedno pjevaju, plešu i sviraju. Zato im je i najdraža igračka – tatina gitara.

“Svaki novi dan uz djecu je nova radost: uživam ih gledati kako rastu i napreduju, a njihova bezgranična ljubav i otvorenost prema novim iskustvima su neusporedivi s bilo čime”, rekao je Ivica, koji je trenutačno usred priprema za novu sezonu Svjetskog kupa s našom alpskom seniorskom reprezentacijom, za novi broj Glorije.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare