Published On: Pon, sij 24th, 2022

Nenad Periš: Često gledam u mobitel. Piše da je poruka Mateju neisporučena

Otac nestalog mladića Nenad Periš već 25 dana čeka vijesti o sinu.

“Jedino me istina zanima. Spreman sam za bilo koji scenarij samo da saznam što mi se s djetetom dogodilo. Ostajem još u Beogradu. Dok sam ovdje, svi se nadamo da ću Mateja naći”, rekao je Periš za Telegraf.rs. i napomenuo da mu je kći poslala poruku: “Tata, vratite nam se zajedno.”

“Muči me to što je izašao u majici. Mislim da je imao namjeru da se vrati društvu. Rekli su mi da je izašao iz kluba kada je platio račun. Gdje je krenuo, to mi je najveća misterija”, kaže Periš, prenosi Index.hr.

“Često gledam mobitel”

Prema Periševim riječima, dosta je vremena prošlo, ali on kao roditelj ima pravo vjerovati i nada se da će policija naći njegovog sina. O tome kriju li nešto prijatelji njegovog sina kaže:

“Matej je došao u Beograd s prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uvjeren sam da su u policiji rekli sve što znaju. Da bi sigurno sve napravili da mogu pomoći da moj sin bude nađen. Tog mišljenja sam i za Maju. Oni su prijatelji niz godina. Ona je kćerka moje prijateljice. Vidio sam je nakon saslušanja u policiji i primijetio koliko joj sve ovo teško pada”, tvrdi Periš i dodaje da se ne želi baviti spekulacijama, već saznati gdje mu je sin.

Matej Periš nestao je prije 25 dana u Beogradu. Policija je tijekom istrage utvrdila da mladi Splićanin nije došao u sukob ni s kim. Istražitelji pokušavaju saznati zbog čega je napustio klub i gdje je nestao. Posljednji poziv uputio je prijateljici Maji, ali mu se ona nije javila. Posljednja poruka je bila “Gdje si?”.

“Dan nakon nestanka pustio sam sinu poruku. Rekao sam mu da mi se javi. Često gledam u telefon. Pored njegovog imena stoji informacija da je poruka neisporučena”, kaže Periš.

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Ištvan
Ištvan
4 mjeseci prije

Jadan čovjek. Izgubio dijete… Bmti…

Ištvan
Ištvan
Šta ti kažeš na ovo?  Ištvan
4 mjeseci prije

Izišao u majici, htio se vratiti. Sve kontam da nije zalutao? Beograd je ogroman grad.

Ištvan
Ištvan
Šta ti kažeš na ovo?  Ištvan
4 mjeseci prije

Hebem mu da ga je onaj taxi primio, sve bi bilo u redu. Dao bi adresu i gotovo.

Olaf
Olaf
4 mjeseci prije

Izgubiti sina. Onakva momčina bmti!