Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

NEK PITA INZKA: Nikšić ne zna kako legano do rekonstrukcije nelegalne Vlade FBiH

Must Read

Feudalni premijer Nermin Nikšić na današnjoj sjednici Vlade u Mostaru informisao je svoje nelegalne ministre o razgovorima koje je vodio s potpredsjednikom HDZ-a BiH Marinkom Čavarom o rekonstrukciji Vlade, ali kada će do nje doći i kako, Nikšić, međutim, još nema odgovor.

Nikšić je nakon sjednice izjavio da je Federalnu vladu nemoguće rekonstruirati bez suglasnosti predsjednika i podpredsjednika Federacije BiH koji su neozaobilazan faktor.

Ministar pravosuđa Federacije BiH Zoran Mikulić (SDP) i ministar industrije i energetike Federacije BiH Erdal Trhulj (SDA) na konferenciji za novinare rekli su da je Vlada Federacije BiH danas radila u sasvim normalnoj atmosferi.

“Vlada funkcioniše u punom kapacitetu, a atmosfera je kao što je bila i do sada. Vlada je i danas bila jedinstvena o svim pitanjima”, izjavio je Mikulić. Trhulj je naveo da je na sjednici doneseno niz kvalitetnih zakona i da je sve teklo normalno.

“Mi ostajemo i dalje raditi svoj posao. Nema nikakvih promjena. Šta će se dogoditi sutra, za tri mjeseca ili godinu, ostaje da vidimo. Ja da izbacujem, ne bih nikoga izbacio, a šta će drugi raditi, to ćemo vidjeti”, naglasio je Trhulj.

Ministar poljoprivrede i zamjenik premijera Federacije BiH Jerko Ivanković Lijanović komentirajući  aktualnu situaciju rekao je da Narodna stranka “Radom za boljitak” neće izlaziti iz vlasti “jer za to nema potrebe”. Ministar je naveo kako je rekonstrukciju Federalne vlade jako teško napraviti.

“Očito će proći još dugo vremena i bit će puno posla. Nama u Narodnoj stranci `Radom za boljitak` važno je da ovo što sada imamo dobro i kvalitetno funkcioniše i da radimo u interesu građana. Kada dođe novi program, onda ćemo ga razmatrati”, kazao je Ivanković Lijanović.

Iz habisi sunistke partije HSP nisu ništa rekli.
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -