NE NAPADAJTE NAM HUSEINA KAPETANA KAVAZOVIĆA! Jer Rat koji bi poveo mogao bi dovesti do pomirenja u BiH

 

Šta znači “Ako institucije padnu” i  od koga će točno Husein “braniti Bosnu oružjem”?

“Ako institucije padnu” djeluje kao upozorenje Huseina Reisa da će to biti ono stanje u kojem se proglašava Vlada FBIH bez njegove omiljene stranke.

Stranka je to koja je, podsjetimo, poslala agenta Al Qaede u NYC, tik pred napad na WTC. Nakon što se Alija samoraspustio on i ekipa naime vođi El Mudžahida, borcu Armije BIH i ujedno drugom čovjeku Al Qaede u BIH dodijelili su lažni identitet i lažnu BH putovnicu te ga spremili u srce Amerike, kao vojnog atašea pri UN misiji u NewYork. Nekih 300 metara zračne linije od Blizanaca.  O tome je detaljno 2006-e izvjestila CIA a na prostoru SDA niti jedan medij evo već 21 godinu ne smije o tome objaviti slova. Što će reći da je utjecaj Al Qaede na prostoru SDA još uvijek jako velik.

A SDA , stranka koja uvjetuje i prijeti stara je provjereno proteroristička partija nimalo omiljena u SAD-u.

Zašto Husein želi vezati sudbinu Bošnjaka baš uz tu stranku nije nam najjasnije. No ako voli Bošnjake ne bi trebao to raditi.

Daklem “Ako institucije padnu”, tj budu formirane bez SDA – u tom slučaju će Husein pozvati muslimane da brane državu oružjem. Tako je najavio.

Koga bi Huseinovi muslimani trebali napasti oružjem, kako bi obranili državu i “Institucije koje su upravo srušene”?

Pa valjda one koji su “institucije upravo srušili”.

Dakle oružana Huseinova obrana BIH u tom slučaju, po principu “napad je najbolja obrana” iliti ustanak Huseinovih muslimana trebala bi ići u smjeru oružanog napada na SDP, Našu Stranku, HDZBiH, OHR. Prvo bi upucali Konakovića, njemu već prijete da će završiti kao Đinđić a potom bi pali Nikšić, Sabina Ćudić, Peđa Kojović.

Prvo muslimani. Pa onda ostali. Tako se to radi u džihadu.

Međutim ako pogledamo povijest ratova u BIH ovo bi ipak bio pomak koji bi možda doveo do pomirenja naroda  u BiH do razine da bi BIH koliko je sutra postala građanska.

Zamislimo samo ratnu frontu BIH , rat Zapada i Istoka, nešto kao furkica na Sjever/Jug u Americi, i zamislimo da u jednom rovu bitku biju prvaci osmorke, plus Hrvati i Srbi a na drugoj strani fronte su Kapetan Kavazović, Bakir, Komšić , Al nusra front, dobrovoljci s Istoka ex članovi ISIS-a. S tim da NATO podržava ovu vamo multietničku ekipu.

Radilo bi se dakle o prvom pravom građanskom sukobu u BIH.

Jedan dio muslimana, manji,  tako bi ušao u oružani sukob s većim dijelom muslimana u BIH, svim Hrvatima i nekoliko jakih svjetskih sila u BIH.

Ovoj napadnutoj grupaciji vjerojatno bi se pridružili i Muslimani Kladuše, dok je pitanje kako bi se postavili Srbi. Vjerojatno bi poslali pomoć.

Rat koji bi poveo Kavazović, samo iz razloga što SDA nije ušla u vlast, bio bi multietnički više religija i nacija protiv jedne proterorističke partije koja je ovdje uvezla i Abu Mealija i Sakiba i Zulfikara i  Hansdžara i ZDS HOS i mogao bi biti ljekovit.

Do razine općeg popravljanja odnosa.

Što u konačnici može dovesti do unutarnjeg jačanja BIH, jer se tri naroda u BIH danas promatraju kroz nišane i mržnje ovog zadnjeg rata, trojno i trajno podijeljeni na tri etničke nacionalne grupe, osim u dijelu Zapadne Bosne, točnije Turske Hrvatske, gdje je Armija BIH počinila ogromne zločine nad Muslimanima Hrvatske nacionalnosti i  proizvela egzodus čitavog muslimanskohrvatskog stanovništva.

Dakle nije točno da su progonili samo kršćane u BIH.

U konačnici Husein Kapetan Kavazović, objavi li ovaj rat, i posljedično osnaži BIH iznutra, mogao bi , gubeći taj rat nešto i dobiti.

Recimo Nobelovu nagradu za mir.

Za doprinos vraćanju povjerenja među narodima u  BIH.

Koje je natjerao u zajednički rov i pomirenje.

Pod uvjetom da ga tijekom rata ne rokne Komšić. Koji opet, Kavazovićevo brisanje s dunjaluka može učiniti Slučajno ili Namjerno.

  • Slučajno recimo kad je  pijan, ima on naime te navade kad je  na Allahovom putu da se uroka ko brucoš i privodi suborce. Tako je pred sam kraj prošlog rata priveo pijan vlastite suborce HVO-a u Varešu. Cijeli skandal je zataškan dodjelom Zlatnog mu Ljiljana. Iako nikakvo herojstvo nije privesti prijatelja. Herojstvo je privesti neprijatelja.
  • Namjerno Komšić može to učiniti s motivom da Kavazović ne dobije Nobela za mir nego da ga dobije on Komšić.  Komšić naime i dalje živi u uvjerenju da upravo on brzinom svjetlosti ujedinjuje narode u BIH. Znatno  brže nego što usisava stan ili vraća kredit.
  • A možda ga rokne jednostavno  ako mu se plati. Komšić kažu voli pare i odrađuje prljav posao za bilo kog ako mu se dobro plati.

U svakom slučaju apeliramo na javnost da ne kritizira Kavazovića.

Jer u svakom zlu ima nečeg dobrog pa tako i u svakom ratu ima nešto mirnodopsko.

Baš kako je pojašnjeno  u ovom tekstu.

U konačnici izmireni narodi i građani BIH, nakon što pobijede Al Husein Frontu,  mogli bi nakon tog rata se upitazi za koji kurac su uopće ratovali, poništiti referendum iz 1992, pripojiti Srbiju i Crnu Goru  Makedoniju Bosni i Hercegovini, proglasiti dakle Veliku BIH, nazvati je recimo jednostavno Velikom Hercegovinom, još bolje Velikim Vojvodstvom od Svetog Save te potpuno svjesni tko ih je zavadio objaviti rat Beču i Istanbulu.

Onim centrima koji se evo već 100 godina boje snažne i stabilne slavenske balkanske demokracije. Jerbo su kontrole banaka i rijeka i mora namijernjene kobiva njima, a nikada nama. Pa stoga moramo ostati mali, posvađani i nebitni.

U svakom slučaju ne napadajte nam Kapetana Huseina.