Bill i Melinda Gates objavili su u ponedjeljak da se razvode nakon 27 godina braka, kazavši da “više ne vjeruju da mogu dalje rasti kao par”, objavio je BBC. “Nakon puno razmišljanja i puno rada na odnosu, odlučili smo okončati naš brak”, napisao je par na Twitteru. Bill i Melinda upoznali su se kasnih 80-tih godina […]

" />
Published On: Uto, svi 4th, 2021

NE DIJELE ISTI STAV OKO BUDUĆNOSTI BOSNE? Razvode se Bill i Melinda Gates

Bill i Melinda Gates objavili su u ponedjeljak da se razvode nakon 27 godina braka, kazavši da “više ne vjeruju da mogu dalje rasti kao par”, objavio je BBC.

“Nakon puno razmišljanja i puno rada na odnosu, odlučili smo okončati naš brak”, napisao je par na Twitteru. Bill i Melinda upoznali su se kasnih 80-tih godina prošlog stoljeća kada se ona priključila tvrtki Microsoft.

Zajedno imaju troje djece i zajednički vode Zakladu Bill & Melinda Gates. Organizacija je potrošila milijarde u borbi protiv uzroka poput zaraznih bolesti i poticanja cijepljenja djece. Gatesovi zajedno s investitorom Warrenom Buffettom stoje iza pokreta koji poziva milijardere da se obvežu da će većinu svog bogatstva dati u dobre svrhe.

Bill Gates četvrta je najbogatija osoba na svijetu, prema Forbesu. Težak je 130 milijardi dolara.