Prijave i kotizacije za discipline na prvom LJOF-u traju još 10 dana. Požurite i osigurajte sebi nastup u jednoj od disciplina u trčanju, biciklizmu i paraglidingu. Polumaraton ”DVA SLAPA” je utrka za one malo spremnije koja sa svojih 21,1km spaja dva prekrasna vodopada Koćušu i Kravicu. Utrka od 10,4km ”SKUNASTICUS” kreće od  rimskog vojnog logora […]

" />
Published On: Uto, svi 4th, 2021

Ljubuški Outdoor Fest kao šamarčina Koroni: Maratoni, canoe, biciklizam i paragliding u prirodi kakvu nigdje nećete vidjeti…

Prijave i kotizacije za discipline na prvom LJOF-u traju još 10 dana.

Požurite i osigurajte sebi nastup u jednoj od disciplina u trčanju, biciklizmu i paraglidingu.

  • Polumaraton ”DVA SLAPA” je utrka za one malo spremnije koja sa svojih 21,1km spaja dva prekrasna vodopada Koćušu i Kravicu.
  • Utrka od 10,4km ”SKUNASTICUS” kreće od  rimskog vojnog logora Gračine i završava također kod vodopada Kravica.
  • Utrka ”KIDS RUN” od 1km održat će se kod jedinstvenog bisera vodopada Kravica. Namijenjena je  za najmlađe natjecatelje.
  • Za one privrženije biciklizmu nude se dvije utrke: utrku ‘MARA’ koja ide laganim terenom između vodopada Koćuša i Kravica, te utrku ‘STIPE’; ‘STIPE’ je zahtjevniji i predviđen je za iskusne bicikliste koji vole vožnju s više izazova i uzbuđenja, ide težim brdskim terenima s većim usponima te završava kod Kravice.

Biciklistička utrka Mara - Ljubuški outdoor festival - sudjelujte u trčanju, biciklizmu i paraglidingu

Scunasticus - Ljubuški outdoor festival - sudjelujte u trčanju, biciklizmu i paraglidingu

 

 

Bicklističke utrke se održavaju 30. svibnja.

Još veću razinu adrenalina donosi paragliding natjecanje u preciznom slijetanju ”KOSAČA”. 29. svibnja ćete moći uživati u pogledu na ljubuško nebo prepuno paragliding natjecatelja koji će polijetati sa uzletišta pokraj kule Herceg Stjepana Kosače te slijetati na uređeno sletište na ljubuškom polju.

LJOF Canoe Safari - Ljubuški outdoor festival - sudjelujte u trčanju, biciklizmu i paraglidingu

 

Zadnji vikend u mjesecu svibnju odlučite učiniti jedan veliki korak za svoj rast i ostvarivanje svojih potencijala i svakako ga rezervirajte za LJOF.

Posjetite festival, odaberite za sebe jednu od ponuđenih aktivnosti i provedite nezaboravan vikend prepun adrenalina, zabave i pozitivne energije.

Prijave na www.ljof.ba, priopćili su organizatori.