Srijeda, 29 svibnja, 2024

NAVIJAČI GOTOVINI ZA ROĐENDAN: Čekamo zapovijed!

Must Read

U povodu rođendana generala Ante Gotovine, oglasili su se i hrvatski navijači, i to putem Facebooka, svojim otvorenim pismom u grupi ‘Zapamtite Vukovar’.

Sinovi Gotovininih suboraca, kako se predstavljaju, znaju da Gotovina ima pristup medijima, te se stoga nadaju i da će čestitka doprijeti do njega. Njihovu Vam čestitku prenosimo u cjelosti:

Generale, vidjeli smo po medijima da si najbolji u tenisu. Kažu da crtaš u ćeliji, da puno čitaš. Kažu da si ostario ali da se ne predaješ. Generale, kažu naši očevi da ih nikad nisi izdao, da si bio prvi među jednakima. Generale, kažu i da imaš TV. Kažu da imaš i hrvatske programe, kažu da pratiš medije. Generale, onda vjerojatno i ti vidiš u medijima hrvatske huligane, vidiš da smo ološ, vidiš da smo mi oni koji ruše državu koju si ti sa našim očevima stvarao. U tim medijima vidiš da smo divljaci, da smo narkomani, da se samo za nas donose posebni zakoni. Vidiš da se tučemo, da napadamo, vidiš da se koljemo. Vidiš da su sve naslovnice posvećene nama. Generale, to što vidiš u medijima nije istina. To što vidiš iskrivljena je slika, to što vidiš insceniran je proces.

Generale, sigurno nisi vidio da tvoje ime odjekuje gdje god hrvatski navijač kroči. Generale, nisi vidio svoje slike na transparentima jer nam ih oduzimaju na stadionima. Generale, nisu ti rekli da nas zatvaraju i daju zabrane zbog veličanja tebe i rata koji si vodio. Generale, nisu ti rekli i ne vidiš u medijima da se hrvatski navijači i hrvatski građani gaze svim sredstvima. Isti oni sinovi tvojih suboraca. Generale, možda ti nisu pokazali sliku na kojoj ti hrvatski navijači poručuju: ‘GENERALE ČEKAMO ZAPOVIJED’.

U vrijeme kad je svaka informacija koja će izaći u javnost kontrolirana, kada se javnosti putem medija, a tako i tebi, prikazuje ona iskrivljena slika, u vrijeme kada smo na koljenima, kada je navijački pokret na koljenima poručujemo ti da nećemo pasti. Hrvatski navijači se bore, ne daju se, neće biti pregaženi i još uvijek čekaju tvoju zapovijed. Zapovijed za obranu ove Domovine od svih onih koji je žele srušiti. Generale, hrvatski navijači, sinovi tvojih suboraca, najbolji hrvatski sinovi žele ti sretan rođendan!

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -