Subota, 25 svibnja, 2024

NASTAVLJA SE TRAKAVICA: Udruge pozivaju na “Istinu od Ljubuškog”

Must Read

U organizaciji građanskih nevladinih udruga i ratnih zapovjednika HVO-a, pozivaju se svi branitelji i građani da se odazovu na mirni
prosvjedni skup – “Istina od Ljubuškog”, koji će se održati na Trgu domovinske zahvalnosti, u subotu, 21. srpnja 2012., s početkom u 18h.

Povod ovom mirnom prosvjednom skupu je film “Neđo od Ljubuškog”, u režiji Svetlane Broz, a u kojem se iskrivljuju povijesne istine o Ljubušacima u Domovinskom ratu, te se Ljubuški proglašava genocidnim i etnički očišćenim gradom.

Provedena medijska hajka je imala cilj prikazati sve nas okorjelim fašistima. Zato dođite, i skupa pokažimo pravu istinu Sarajevu, Svetlani… Neka čuju istinu od stvarnih sudionika toga vremena, s činjenicama i dokazima, a ne pukim naklapanjem! Dokažimo kako Ljubuški nije nikakav teroristički ni fašistički grad – sve tolerira ali laž nikada!

Glasno i jasno potvrdimo kako ne podržavamo “herojstvo” Neđe Galića, velikog komuniste, doušnika, mrzitelja hrvatske zastave i himne.

Zagrlimo se pred svima, neka vide da nas ima!  – stoji u priopćenju organizatora.

Trakavica oko filma Neđo od Ljubuškog, kako vidimo mogla bi tako poprimiti i predizbornu svrhu, budući da se već nešto što bivših. što jako bivših političara češlja oko ove teme.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

REUTERS: Putin želi prekid rata u Ukrajini na trenutnim linijama razdvajanja?

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je zaustaviti rat u Ukrajini uz pregovore o prekidu vatre koji bi priznali trenutnu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -