Petak, 19 srpnja, 2024

NASLOV KOJI STE VJEROJATNO VEĆ 1000 PUTA PROČITALI: “Ministrima EU je jasno da je Dodik jedini krivac”

Must Read

Dodao je da je na sastanku kojem je prisustvovao na poziv visokog predstavnika EU za vanjske poslove i sigurnosnu politiku Josepa Borrella informirao kolege zbog čega je došlo do određenih zastoja u implementaciji naše europske agende i da je svima jasno da je jedini krivac za to Milorad Dodik i njegovi suradnici koji su uplašeni našeg brzog približavanja EU i vjerojatno su dobili nalog iz Moskve da to usporavaju i zaustave.

– On tim postupcima ‘gasi svjetlo‘ entitetu RS koji ima puno financijskih problema i oduzima onima koji su ga birali prilike i potencijale, a cijelu zemlju dovodi u nezavidan položaj – naveo je Konaković.

Dodao je da Dodik može usporiti naš put u EU, ali da ga nikada neće moći zaustaviti i šteta je što nema hrabrosti i ne pokazuje liderstvo “da zajedno s nama iskoristi priliku koju nam daje EU, a koju nisu pružali ni mnogim zemljama koje su sada punopravne članice, jer BiH ima puno lakše uvjete za punu integraciju u EU”.

Konaković je istakao da je naša delegacija na sastanku pokazala i slike nedavnog sastanka Dodika s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom na kojem je Dodik obećavao da se BiH neće pridruživati sankcijama protiv Rusije i tražio svoja prava u BRICS-u.

– On radi sve suprotno interesima i cijele Bosne i Hercegovine i ljudi koji žive u RS-u, jer narušava njihovu svijetlu ekonomsku budućnost svog svojih privatnih interesa s režimom Vladimira Putina – poručio je Konaković.

- Advertisement -

10 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

ZABRANJENA VERZIJA: Izgleda da su izbačeni dijelovi pjesme koji pozivaju na ustanak Hrvata u BIH. Prvi ih donosimo!

Tko je izvršio pritisak na Thompsona ne znamo, no mi smo upravo dobili izrezane dijelove pjesme koja je izišla...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -