Published On: Ned, sij 3rd, 2021

Napredak uputio izraze sućuti povodom tragedije u Posušju

Predsjednik Hrvatskog kulturnog društva Napredak dr. sc. Nikola Čiča uputio je u ime Središnje uprave Hrvatskog kulturnog društva Napredak i svoje osobno ime izraze sućuti obitelji i Općini Posušje u povodu tragedije koja se dogodila kod Posušja, a u kojoj je život izgubilo osmero mladih ljudi. 

“Duboko potreseni velikom tragedijom u kojoj je zauvijek prestalo da kuca osam mladih srca, u kojoj je zauvijek zaspala jedna mladost, usnule nade i prekinuti veliki razigrani snovi Središnja uprava Hrvatskog kulturnog društva Napredak obiteljima nastradalih kao i Općini Posušje izražava najdublju sućut.

Iskreno suosjećamo s Vama, mi kao Društvo koje se od svog osnutka trudilo da pomogne i učini ljepšim živote mladih, da ih sačuva na bosanskohercegovačkom tlu i omogući im neko vedrije sutra.

Žana Pavković, Marija Pavković, Mia Soldo, Mirela Rezo, Stipe Pavković, Stjepan Jukić, Ivan Miličević i Stipe Romić, počivajte u miru Božjem, za Vas su vrata raja širom otvorena, neka Vas anđeli na svojim krilima uvedu u život vječni i prime u svoje redove, jer samo tu pripadate”.