Published On: Ned, stu 12th, 2017

Napio se u kafiću i probudio se u drugom gradu i državi

Rumunj Mihai Daniku svakog vikenda sa svojim prijateljima odlazi u lokalni kafić u Albesti.

Prije dva tjedna nije se probudio u svom krevetu, poslije burne i pijane noći, već u Londonu.

Mihai iz Rumunjske i dalje ne može doći sebi od šoka. Jedne večeri je bio zagrljen sa svojim prijateljima i čašom piva, a sljedećeg jutra je bio 2.500 kilometara udaljen od svog doma. Posljednje čega se sjeća je da je pričao sa svojim društvom kako želi da nađe posao, a onda je zavladao mrak u njegovom umu.

Rumunj se probudio u Londonu prekriven modricama i ogrebotinama. Nije bio siguran gdje se nalazi, ali je ostao u čudu kad je shvatio da svi oko njega govore engleski jezik. Lokalni policajci su ga odveli u “Whipss Cross Hospital” gdje se otrijeznio i gdje se trenutno oporavlja od ozljeda.

Adina Kostaš, medicinska sestra, objavila je njegovu priču na Facebooku kako bi stupila u kontakt s ljudima iz Rumunjske koji ga poznaju.

“Pronađen je pijan i pretučen. Rekao mi je da ne poznaje nikoga u Londonu. Ako ga ne tko poznaje nek mi pošalje poruku”.

Lokalni mediji u Rumunjskoj prenijeli su Mihaiovu priču. Njegovi susjedi su izjavili za medije da je živio s djevojkom i djecom u kući njegovih roditelja. Posljednji put su ga vidjeli kad je otišao u kafić i nakon toga mu se gubi svaki trag.

“Fin je momak, ali mnogo pije. Nismo iznenađeni ovom pričom”, izjavili su susjedi.

Mihaiovi zemljaci su se našalili na društvenim mrežama da je bio na pijanci koja je trajala tjedan dana, a ne jedno večer, pa je u međuvremenu došao na ideju da otputuje negdje daleko.

Nadležni organi u Albesti uskoro će vratiti nesretnog momka kući koji još uvijek ne može da se sjeti što se dogodilo, prenosi Noizz.

(www.jabuka.tv)

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x