Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Nakon izručenja Abdeslam izveden pred francuski sud

Must Read
Salah Abdeslam, glavni osumnjičeni i preživjeli napadač iz Pariza, pojavio se pred istražnim sucem u pariškoj palači pravde, nakon što ga je Belgija izručila. Francuski sudac optužio ga je za najteže djelo – terorističko ubojstvo, a Abdeslam je najavio da će se o krivnji izjasniti naknadno….

Sucu je rekao da će se, s obzirom na naglo i nasilno dovođenje iz pritvorske jedinice, izjasniti poslije. Ali da će se svakako izjasniti, izjavio je Abdeslamov odvjetnik Frakn Berton.

Salah Abdeslam uhićen je u Molenbeeku, briselskoj četvrti, 18. ožujka nakon četiri mjeseca potrage poslije napada 13. studenoga u Parizu. Optužen je za ubojstvo i sudjelovanje u ubojstvu terorističkog obilježja, posjedovanje i upotrebu oružja i eksploziva i otmicu u dvorani Bataclan.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -