Published On: Ned, kol 7th, 2016

Najviše se goli kupaju Francuzi, a najmanje Britanci

Rezultati istraživanja internetske stranice s “last minute” turističkim ponudama pokazali su da su Francuzi najskloniji ljetovanju u naturističkim kampovima, pišu u nedjelju francuski mediji.

Online anketa provedena je u razdoblju od 8. do 20. srpnja na 1000 ispitanika starijih od 18 godina u Francuskoj, 2000 ispitanika iz Velike Britanije, 1000 iz Španjolske te po 1000 iz Njemačke i iz Italije.

Francuzi su, po istraživanju, najskloniji nudističkom tipu ljetovanja, njih 51 posto. Slijede ih Talijani s 45 posto pa Nijemci s 40 posto.

Najmanje skloni nudizmu su Britanci ili 14 posto ispitanika koji su sudjelovali u anketi.
Istraživanje je pokazalo i da su kupanju i sunčanju bez kupaćih kostima, a da nije nužno riječ o naturističkim objektima, najskloniji Španjolci. Na to je pitanje pozitivno odgovorilo 65 posto španjolskih ispitanika, 59 posto Francuza i jednako toliko Talijana.

Većina stanovnika Starog kontinenta nema ništa protiv nudizma na skrovitim mjestima.

Brojni ispitanici već su isprobali takvu vrstu odmora. I ponovno prednjače Francuzi, njih četrdeset posto već je posjetilo neki od naturističkih objekata.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>