Published On: Ned, kol 7th, 2016

DRAMA U CRNOJ GORI Hrvatica na vrijeme pobjegla od metaka, navodno se radi o Jeleni Rozgi…

Pred kraj koncerta u noćnom klubu Maximus u Kotoru, oko četiri ujutro prošlog četvrtka, počela je pucnjava. Srpski mediji pišu da je Jelena Rozga (38) jedva izvukla živu glavu.
– Zaštitar me je odveo u garderobu, a kasnije su me prebacili u hotel. Ne znam što se kasnije zbivalo u publici – kratko je opisala Jelena.
Kako piše srpski Telegraf, incident nije bio nimalo bezazlen. Oko četiri sata u publici su se sukobile dvije grupe ljudi, navodno oko djevojke. Zaštitari nisu stigli na vrijeme te su vrlo brzo dvoranom odjeknuli pucnji. Ozlijeđnih je bilo, no nitko, nasreću, nije smrtno stradao.
– Bježali smo koliko su nas noge nosile. Kraj nas su bila krvava lica, a neki su dečki ozbiljno ozlijeđeni. Muzika je odmah stala, a pjevačica i bend povukli su se s pozornice da ne poberu metak – kažu očevici, prenosi 24sata.hr.
U tom metežu nisu gledali na pozornicu pa ne znaju kojim su putem s nje sišli pjevačica i prateći bend, a publika je nahrupila prema izlazima iz kluba./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>