Najbizarnija naslovnica u povijesti: ‘Thompson cepa ovčicu’

Srpski tabloid Alo izašao je s vjerojatno jednom od najbizarnijih naslovnica na ovim prostorima (a i šire) ikad.

“Thompson uhvaćen kako cepa ovčicu”, vrišti s naslovnice tabloida, uz nadnaslov “Nastrani ustaša”, aludirajući na to da je Thompson imao spolni odnos s ovcom. Da stvar bude još urnebesnija, ovci koju su iskoristili za ilustraciju zaštitili su identitet crnom trakom preko očiju.

Kao izvor ove njihove bizarne priče navode jednog Srbina, navodnog bivšeg Thompsonova susjeda, Stevana B,, koji je za vrijeme rata navodno iz Hrvatske pobjegao u Srbiju. On tvrdi da su Thompsona, dok je čuvao krave i ovce, uhvatili u seksualnom činu sa životinjom.

“Ako je općio s ovcom, onda i ne čudi da može pjevati o svim tim gadostima. Opet, vjerojatno i Srbe toliko mrzi jer ga je na djelu zatekao upravo susjed Srbin iz sela Baljci, koji je poslije i proširio priču”, prenosi Alo izjavu navodnog susjeda koji tvrdi da se priča brzo proširila i okolnim selima pa su se mladom Thompsonu ubrzo svi rugali i govorili mu: “Beee…”

Da prokomentira ovaj “slučaj” pozvali su i psihijatra Jovana Marića koji je zaključio da “se takvi pacijenti rijetko liječe jer rijetko kad i potraže pomoć”, ali i da to rade uglavnom “seoska djeca koja su nesigurna i usamljena, a često i osramoćena pred drugima zbog nekog kompleksa”.