Petak, 21 lipnja, 2024

Na Twitteru joj prijetili silovanjem, a ona poruke poslala njihovim majkama

Must Read

GENIJALNA OSVETA Na Twitteru joj prijetili silovanjem, a ona poruke poslala njihovim majkama

 Mlada australska novinarka Alanah Pearce (21) na Twitteru je primila uznemirujuće poruke u kojoj su joj nepoznati muškarci prijetili silovanjem. Kad je saznala da su ti nepoznati muškarci ustvari maloljetnici, poruke je proslijedila njihovim majkama, što je bio genijalan način da ih nauči pameti.
– Ispostavilo se da je riječ o mladićima i problem je bio u tome što se oni ne znaju ponašati bolje, pa racionalni odgovori nisu bili rješenje. A onda su u jednom trenutku njihovi komentari postali stvarno nepodnošljivi – kazala je Alanah, studentica na sveučilištu za medije i komunikacije koja radi kao radijski i televizijski novinar, i ima svoj YouTube kanal.
Kad je odlučila mlađahne zlostavljače prijaviti njihovim majkama, naći ih nije bio problem. Posebno se željela obratiti majkama onih mladića koji su je uznemiravali i na Facebooku.
Na kraju joj je jedna majka i odgovorila.
– Njen odgovor je bio baš onakav kakav sam željela da bude. To što je sina nazvala “malim smećem” je bilo pomalo smiješno, i ja sam ga smatrala takvim, ali joj to nisam željela napisati – kazala je Alanah.
Vjerujemo da ne treba posebno napomenuti da je njezin tweet izazvao golemu pažnju i oduševljenje na društvenim mrežama.
– Bio je to način da dođem do rješenja, da mladićima pokažem kako seksualno uznemiravanje žena nije u redu, čak niti na internetu – kazala je, dodavši da su mladići stvarne osobe i da su zato morali snositi posljedice.
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Čović: Čim završe izbori, pitanje svih pitanja će biti izborni zakon

Predsjednik HDZ-a Dragan Čović danas je u Sarajevu organizirao tiskovnu konferenciju, odnosno "druženje s medijima" u okviru već ustaljene...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -