Published On: Uto, kol 17th, 2021
#3rd |

Na prostoru Ljubuškog zatečeno 13 migranata

U ponedjeljak 16. kolovoza, policijski službenici PU Ljubuški su na području Grada Ljubuškog zatekli 13 migranata.

Prvo su u 8:50 sati, postupajući u okviru akcije kodnog imena “Migrant”, zatekli u mjestu Crveni Grm devet migranata, od toga šest državljana Afganistana i tri državljanina Irana.

O događaju je izvještena Služba za poslove sa strancima, a nakon određenih provjera navedeni migranti upućeni su u Imigracijski centar.

Isti dan u 8:55 sati u Ulici herceg Stjepana Kosače u Ljubuškom zatekli su još četiri migranta, od toga dva državljana Palestine te po jednoga državljanina Alžira i državljanina Maroka.

O događaju je izvještena Služba za poslove sa strancima, a nakon određenih provjera navedeni migranti upućeni su u Imigracijski centar, navodi se u dnevnom biltenu MUP-a ŽZH Halo 122.

U protekla 24 sata zaprimljene su dvije prijave o kaznenim djelima iz oblasti kaznenih djela protiv imovine Kaznenog zakona FBiH, jedna prijava o kaznenom djelu Laka tjelesna ozljeda iz čl. 173. Kaznenog zakona FBiH, a jedan građanin prijavio je tri kaznena djela, od toga dva kaznena djela iz oblasti kaznenih djela protiv službene i druge odgovorne dužnosti Kaznenog zakona FBiH i jedno kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina FBiH.

Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

U protekla 24 sata nije evidentirana nijedna prometna nezgoda, kao nijedan prekršaj protiv javnog reda i mira, navode iz MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x